![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co lepiej kupić laptopa czy komputer stacjonarny+ krzesło dxseat czy laptopa?Chodzi mi o wygodę pracy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) takie krzesło : dxseat.com/pl/cat4_a-class.html
Ten post edytował nospor 9.05.2016, 17:52:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pracowałem na lapku jakieś 5 lat. To był jakiś dell 17' i ogólnie spoko, nawet jak chciałem w coś pograć to nie było z tym problemu, bo mocne laptopy też się produkuje. Niestety minusem laptopa jest to, że po jakimś czasie siada ergonomia. Może to kwestia indywidualna, ale często pracowałem w nieergonomicznych miejscach (w salonie na małym stoliku z ikei) albo w miejscach, których z pracą nie powinno się kojarzyć (np. na łóżku). Aktualnie przesiadłem się na stacjonarkę, mam oddzielny pokój do pracy i nie mam innej opcji niż usiąść w wygodnym fotelu. W podróż zabieram tablet ponieważ i tak wiem, że na wakacjach albo odwiedzając rodzinę nie będę pracował.
Wszystko zależy od tego jak dużo podróżujesz. PC + można śmiało wrzucić 2 lub więcej dysków i ugrać je w RAID + tańszy + większa ergonomia pracy + trudniej ukraść Laptop + można go wszędzie zabrać + działa na baterii + mniejsze zużycie prądu PS: nie polecam skórzanego fotela. Kupiłem taki - http://image.ceneo.pl/data/products/899707...4bns.jpg?=baaf0 i zazwyczaj jest bardzo zimny -.- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:46 |