![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co lepiej kupić laptopa czy komputer stacjonarny+ krzesło dxseat czy laptopa?Chodzi mi o wygodę pracy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) takie krzesło : dxseat.com/pl/cat4_a-class.html
Ten post edytował nospor 9.05.2016, 17:52:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten fotel z pierwszego linka raczej w programowaniu w żaden sposób nie pomoże a Youtuberowi i owszem może podnieść wizerunek. Gdyby ktoś klawiaturę fajną pokazał to co innego.
Pracowałem na laptopie kilka lat bo musiałem dla mnie programowanie na laptopie to udręka, droga przez piekło. Dobijała mnie klawiatura i mały ekran. Ale jak to wspomnieliście wyżej liczy się nie tylko wygoda ale mobilność. Uważam że jeśli ktoś ma miejsce i swój pokój do programowania to tylko stacjonarka a w podróż może brać laptopa. Co do laptopa i monitorów to można oczywiście dowolną ilość monitorów podłączyć byle by miał USB, w końcu są karty graficzne na USB. Laptopika kupujemy jakiego Bóg stworzył, w stacjonarkę włożymy sobie co tylko nam się spodoba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:41 |