![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,zrobiłem formularze, nie wiem czy poprawnie:
W pierwszym formularzu chcę wpisać dowolną wartość value, która zostanie wysłana po kliknięciu przycisku wyślij. To jest zrobione. Mam takie trzy formularze z różnymi danymi. Drugi podany button, po kliknięciu wysyła do 'zlotowka' wartość do bazy danych {$zlotowka} i to teżz działa. Jednakże zależy mi na stworzeniu jeszcze jednego przycisku, po którym zostanie wysłane= wartość zlotowka tak jak wzej, name='dolar' value="{$dolar}", name='funt' value="{$funt}". Czy jest możliwe zrobienie takiego przycisku który wysyłałby trzy wartości? Nigdzie nie moglem znaleźć czegoś co mogłoby mi pomóc. Mam nadzieję, że dość zrozumiale napisałem co chcę zrobić. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż, człowiek uczy się całe życie, w moim wypadku nauki tego typu rzeczy jest to miesiąc, ale dziękuję za uwagę.
Niestety, ale to mi nic nie objaśniło czy można zrobić drugi button, który wysyłałby tylko wybrane wartości. Jednak dam sobie spokój z tym przyciskiem, po prostu jako wartość domyślną dam max każdej waluty, tylko teraz nasuwa mi się pytanie, jeśli w value dam np: {$funt|number}, to po kliknięciu w wyślij, wysyła mi się jedynie wartość pierwszych trzech cyfr, a nie całej liczby, np. 123.456.789, wysyła mi jedynie 123. Czy jest możliwość, aby liczby były oddzielone jakkolwiek, spacjami lub kropkami, a po kliknięciu w wyślij nie urywało z liczby? Ten post edytował matimax 11.02.2016, 22:52:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:57 |