![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc zakodowalem 2 w zyciu strone.
Ucze sie, proszr o oceny i co robie zle. Dzieki Www.signweb.xaa.pl/many |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy to nasz problem? Bo im dłużej udzielam się na różnych forach, tym bardziej odnoszę wrażenie, że jednak nie… Tak to niestety jest po części nasz problem bo: a) trzeba powtarzać to samo miliony razy, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) robi się syf w internecie bo ludzie kopiują takie rozwiązania i potem dziwią się, że nie działa c) trzeba potem po nich poprawiać, a taki kod najchętniej chciało by się wywalić i napisać od nowa niż bawić się z legancy d) przybywa siwych włosów na głowie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie odebrałem tego jako atak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mnie w mojej wypowiedzi nie chodziło o przykłady, a bardziej o rozpisanie wszystkich przypadków, choć pewnie wtedy by sie przykłady przydały to fakt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cytat Ja zawsze mam jednak nadzieję, że jak powiem coś typu "ale A jest niepotrzebne", to ktoś się zapyta "ale czemu A jest niepotrzebne?". Być może mam za dużą wiarę w ludzi i masz, niestety, rację w tym względzie… Ja o to pytać nie muszę, bo i bez twojego cytatu wiem o tym, że html można pomijać, ale czasem lepiej napisać, że nie i już, niż pół roku tłumaczyć, bo gdyby A było takie to wtedy nie trzeba, a gdyby B było takie itd. Skoro itak, przypadek ten w praktyce nie powinien nigdy mieć miejsca, bo tak jak mówisz lang jest ważnym aspektem, którego raczej nie powinno się pomijać. A jak mowa o dostępności to zajrzałem do źródła strony z Twojej stopki, naprawdę chmurka z komentarzami jako h4? Chyba trochę Cię poniosło (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:46 |