![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://lokuproductions.pl/ - Moje portfolio
Wykonam: - Responsywne strony www - Grafikę np. logo, sygnature, awatar i tego typu rzeczy - Skrypt w PHP / JavaScript - Zainstaluję forum lub silnik CMS oraz podepnę styl lub poukładam działy - Wykonam szablon graficzny pod większość cms'ów - Edytuję styl pod forum/cms Kontakt ze mną: Skype - lokuprod E-mail: lokuprod@gmail.com Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zamawiania usług (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Loku 12.01.2015, 18:22:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ta strona to blad... naucz sie najpierw porzadnie, zrealizuj 10 DOBRYCH prac. a nie chwal sie takim syfem... sytuacja z dzis:
daje gosc ogloszenie, gadamy, wyceniamy, stanelo na 800 ( malutki skrypt, troche js i wiecej grafiki tak na prawde ), budzet mial 400 ale mogl dociagnac. finalnie sie skonczylo ze przyszedl Janusz z takim samym portfolio jak Twoje i powiedzial ze zrobi to w tydzien - za 250. czyli chlopie.. ja bym chcial normalnie siasc i zrobic komus zlecenie zgodnie ze sztuka, szybko ( maks 5 godzin pracy to bylo ) i zarobic kurde na kwiatki dla dziewczyny, a przyjdzie taki malolat i zrobi takie cos jak Ty. wku$#2# mnie to ze zanizacie ceny i jakosc uslug na rynku nie majac doswiadczenia i wyrobionych nawykow jakosci, a potem strony z przed roku wygladaja jak te z przed 10 lat ktore ja robilem i az sie rzygac chce jak trzeba cos takiego poprawiac potem. masz tu ostrego hejta i idz sie ucz.. a nie do ludzi z takim czyms. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ta strona to blad... naucz sie najpierw porzadnie, zrealizuj 10 DOBRYCH prac. a nie chwal sie takim syfem... sytuacja z dzis: daje gosc ogloszenie, gadamy, wyceniamy, stanelo na 800 ( malutki skrypt, troche js i wiecej grafiki tak na prawde ), budzet mial 400 ale mogl dociagnac. finalnie sie skonczylo ze przyszedl Janusz z takim samym portfolio jak Twoje i powiedzial ze zrobi to w tydzien - za 250. czyli chlopie.. ja bym chcial normalnie siasc i zrobic komus zlecenie zgodnie ze sztuka, szybko ( maks 5 godzin pracy to bylo ) i zarobic kurde na kwiatki dla dziewczyny, a przyjdzie taki malolat i zrobi takie cos jak Ty. wku$#2# mnie to ze zanizacie ceny i jakosc uslug na rynku nie majac doswiadczenia i wyrobionych nawykow jakosci, a potem strony z przed roku wygladaja jak te z przed 10 lat ktore ja robilem i az sie rzygac chce jak trzeba cos takiego poprawiac potem. masz tu ostrego hejta i idz sie ucz.. a nie do ludzi z takim czyms. Słyszałeś kiedyś, aby Pan Ferrari skarżył się, że nie może zarobić, bo ktoś ma czelność produkować Skody? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 23:59 |