![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że dział dobry.
Z Waszą pomocą piszę sobie sklep : http://abstynencja.net/index.php , na wszystko brakuje mi czasu, staram się pochłaniać wiedzę i uczyć się na bieżąco od Was, np. Temat: PHPSQLiteSqlite PDO a div y oszczedzcie nieprzespanej nocy Temat: MySQLPHPNewbie z amibicjami ale moce przerobowe mam ograniczone. Chciałbym, mówiąc bardzo wprost, komuś z Was zapłacić za: - niewdzięczną pracę uporządkowania kodu, - dogranie mechanizmów sqlite, - implementację koszyka , obecnie jest simple cart i jakoś działa, js. - wyjaśnienie mi, gdzie zrobiłem największe błędy do tej pory. Sam zająłbym się wprowadzaniem pozycji do bazy i pracami nad układem stron, etc. Ps. Nie potrzebuję panelu admininstracyjnego dla tego sklepu. Gdyby ktoś reflektował, to mój mail: rafalmietkiewicz@icloud.com Ps.1. Nie piszcie mi proszę, żebym sobie wziął gotowca i skórkę z themeforest. Nie potrzebuję kombajnów w stylu magento czy inne takie, właśnie z takiego uciekam teraz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja ego mam większe.
Primo: korepetycje szkoda że nigdzie tego słowa nie użyto Drugie primo: 50zł to taka metafora Trzecie primo: Cytat Chciałbym, mówiąc bardzo wprost, komuś z Was zapłacić za: - niewdzięczną pracę uporządkowania kodu, - dogranie mechanizmów sqlite, - implementację koszyka , obecnie jest simple cart i jakoś działa, js. - wyjaśnienie mi, gdzie zrobiłem największe błędy do tej pory. Dla mnie to wygląda jak oferta pracy nie korepetycji jak jest inaczej to ok. Lekcja korepetycji Dla twoich potrzeb najrozsądniejszym wyborem będzie Quick.Cart, posiada polskie darmowe wsparcie, masa wtyczek, proste w obsłudze. Warto może poznać jakiś system i wtedy na jego podstawie coś spróbować napisać ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie to wygląda jak oferta pracy nie korepetycji jak jest inaczej to ok. Lekcja korepetycji Dla twoich potrzeb najrozsądniejszym wyborem będzie Quick.Cart, posiada polskie darmowe wsparcie, masa wtyczek, proste w obsłudze. Warto może poznać jakiś system i wtedy na jego podstawie coś spróbować napisać ? Przeglądałem Quick.cart, open cart, zencart, magento, używałem wellcommerce, geko, autorski system, próbowałem systemów z home i nazwy. Wszystko kobyły. A ja potrzebuję niewielki, mały sklepik z dowolną możliwością konfiguracji... uparty jestem i tyle. Otrzymałem wiele pomocy od Was i ciągle się uczę. Nie chcę, aby ktoś wykonał czarną robotę za mnie, ale żeby w najtrudniejszych fragmentach podrzucił mi kawałek kodu wyjaśniając, co i jak, lub też przeczytał kod i powiedział - to nie ma sensu, ja zrobię to za tyle $, a ty zrób to i tamto. Jeśli piszę coś niejasno, przepraszam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:42 |