![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem. Skończyłem dzisiaj projekt, pracowałem na XAMPP-ie, gdzie PHP jest w wersji 5.5.15. Projekt pisany był obiektowo Wgrałem przez FTP na serwer, który mam w Home.pl (wersja PHP: 5.4) i oczywiście powstały problemy. Niby wszystko się ładnie wczytuje, pliki klas itd. ale jest problem z plikiem CSS, obrazkami itd. Tzn. odnośniki do nich są dobre, ale jak np. wejdzie się w źródło danego obrazka to pojawia się error:
lub taki:
Warto dodać, że nie wszystkie obrazki zwracają taki błąd - co jak dla mnie jest dziwne. Poprosiłem o aktualizację PHP do wersji tej z XAMPP-a, lecz nie wiem czy to cokolwiek pomoże i szukam rozwiązań. Jest jakaś możliwość wysłania konfiguracji localhosta (XAMPP-a) do Home, aby mi zrobili serwer na takich samych zasadach? W kodzie na pewno problemu nie ma, no bo przecież na localu też byłyby błędy. Dziękuję z góry za pomoc, pozdrawiam! PS Nie wiem czy wybrałem dobry dział... Ten post edytował daquillani 22.11.2014, 21:16:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up inne strony które ma też nie działają, tj dostają ten sam mime np. plik flash. Wejdź sobie na stronę główną.
Co do tego że to shared to jedno, ale mają możliwość dostosowania go w ramach jednego konta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:49 |