![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Czy jest możliwa praca zdalna dla zagranicznego pracodawcy ? Z tego co czytałem, prawnie nie ma przeciwskazań, ale nie widziałem takich ogłoszeń.
2. Ktoś z was pracuje w ten sposób ? 3. Jak już praca to w oparciu o własną działalność ( faktury ) czy jakąś umowę ? 4. Pewnie wiąże się to z obniżeniem stawek. Co o tym sądzicie ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 rok jako freelancer
3,5 roku na umowie o prace, studia już dawno za mną seniorem nie jestem ale studenciakiem też nie, średni poziom bym rzekł Cytat Z obniżeniem stawek? Proszę Cię wink.gif Chyba, że zarabiasz w Polsce 10.000zł , to możesz odczuć obniżenie stawek. Przykładowo najniższa krajowa w UK to coś około 1.000 GBP, więc zatrudniają sobie przykładowo Ciebie zdalnie za 5.000zł. A więcej płacą sprzątaczce, która czyści biura. I wilk syty i owca cała. Obniżenie tzn, jak przykładowo przeciętne wynagrodzenie dla php programmer jest na poziomie 35 000 funtów rocznie, to powiedzmy 30 000 funtów, nie miałem na myśli schodzenia do poziomu najniższej krajowej w UK. Ten post edytował trolololo 7.03.2014, 15:07:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 23:52 |