![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcialbym kupić IDE phpstorm. Jak pewnie wiele osób wie, program tani nie jest, przynajmniej nie dla mnie :-) chiałbym zatem spytać czy znacie miejsce gdzie ten program można kupić nieco taniej, może ktoś chce sprzedać? nie interesuje mnie piracenie, tylko legalny zakup. jeśli chodzi o licencję to potrzebuję do użytku w domu i pracy. A może wiecie kiedy można liczyć na jakąś promocję od producenta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie powiedziałbym, że Paypal nie wymaga weryfikacji dokumentów.
Chyba, że kwotę 150,00 zł można nazwać dużymi obrotami. Ostatnio moja dziewczyna przy próbie wypłacenia 150,00 zł doświadczyła "tymczasowej blokady konta" Na początku wymagano od niej przesłania wyciągu z banku w celu potwierdzenia adresu zamieszkania. Po tej weryfikacji, wymagano jeszcze skanu dowodu osobistego. A po tym wszystkim jeszcze była potrzeba zweryfikowania karty bankowej Oczywiście, nie można było poprosić o to wszystko na raz i proces weryfikacji przebiegał kawałeczkami. Ogólnie około tygodnia (nawet ponad) trwała ta cała wypłata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:39 |