![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcialbym kupić IDE phpstorm. Jak pewnie wiele osób wie, program tani nie jest, przynajmniej nie dla mnie :-) chiałbym zatem spytać czy znacie miejsce gdzie ten program można kupić nieco taniej, może ktoś chce sprzedać? nie interesuje mnie piracenie, tylko legalny zakup. jeśli chodzi o licencję to potrzebuję do użytku w domu i pracy. A może wiecie kiedy można liczyć na jakąś promocję od producenta? -------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktoś natknie się na zniżkę na PHPStorma, to niech da cynk w temacie albo PW. Przyda się Personal License również do domu. Będę bardzo wdzięczny
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyda się Personal License również do domu. Będę bardzo wdzięczny ![]() Chwila chwila. Żeby nie było niejasności. Czyż Personal Licence nie pozwala na korzystanie mi z programu gdziekolwiek jestem? Tzn. jestem w firmie to korzystam w firmie, jestem w domu to w domu, ale nie mogę korzystać w tym samym czasie - co też jest logiczne. Czyż tak nie jest? -------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:48 |