Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www]Ocena dla strony
tangor

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam napisałem ostatnio prosty CMS i zintegrowałem go z systemem forum SMF. Grafika strony i forum jest mojego autorstwa(na forum jeszcze niedokonczona) Poproszę o opinie dotyczące strony, a także o rade co by można było jeszcze dodać/zmienić na stronie. Adres: Tajniki Nauki. Proszę jeszcze zwrócić uwagę na to iż to jest mój pierwszy cms i za mocno mnie nie krytykować. (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Posio

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

-strasznie irytujące jest ten fade strony
-rozdzielczość z poprzedniego wieku , po prostu wszystko upchnij bardziej, zmniejsz czcionkę, szerokość nie jest odgórnie narzucana (bo każda strona ma inny charakter i niektóre wymagają tych 100%, a niektóre 960px) ale poszukaj sobie standardowe szerokości stron
-jak tu ocenić layout ? te kilka kresek i logo mikroskopu ? -.-
-przy wejsciu na http://tajniki-nauki.pl/forum/login2/ z miejsca wyskakuje mi błąd
-u dołu czcionki na siebie nachodzą "Pomysły co do budowy strony" i dlaczego własnie tam nie zastosowałeś listy ?
-@up. to samo tyczy się nawigacji - tego nie robi się na DIVach tylko na listach
-rozsianie JSu po całym kodzie niezbyt przyjaźnie wpływa na jego przejrzystość btw. JS proponuje umieszczać na końcu strony
-masz w kodzie niepozamykane znaczniki

Cytat
To jaka dac szerokosc dla strony?, Ile px naglowki, jaka szybkosc animacji, jaka kolorystyka żeby do jakos wygladalo?

To jest nasza strona czy twoja?

Ten post edytował Posio 7.08.2013, 14:07:12
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 13:25