Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www]Ocena dla strony
tangor

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam napisałem ostatnio prosty CMS i zintegrowałem go z systemem forum SMF. Grafika strony i forum jest mojego autorstwa(na forum jeszcze niedokonczona) Poproszę o opinie dotyczące strony, a także o rade co by można było jeszcze dodać/zmienić na stronie. Adres: Tajniki Nauki. Proszę jeszcze zwrócić uwagę na to iż to jest mój pierwszy cms i za mocno mnie nie krytykować. (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
b4rt3kk

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jeśli chodzi o grafikę, to niestety nie jest ona zbyt piękna. Przede wszystkim strona jest za szeroka, ja wiem, że monitory są coraz większe, ale Twojej strony nie da się "ogarnąć" wzrokiem, wszystko jest bardzo rozlazłe. Lepsza strona wysoka, niż szeroka. Animacja przy każdej podstronie, bardziej wkurza niż cieszy. Wszystkie animacje są zbyt wolne, chociażby 'szybkie logowanie'. Nie wchodzę na stronę po to by podziwiać jej grafikę i efekty, tylko żeby np. uzyskać jakieś informacje. Nagłówki są pisane zbyt dużą czcionką, która notabene jakoś nie pasuje za bardzo. Strona jest bardzo mdła poprzez nadmiar siwego koloru, nie kontrastujesz tego z niczym. Siwy z białym nie nadaje się na główny kolor dla strony.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:30