Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Spotlisty.pl do oceny
in5ane

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cześć. Jakby to powiedzieć, z nudów stworzyłem małe coś, a dokładniej stronę, na której użytkownicy mogą wymieniać się swoimi playlistami z programu Spotify. Oczywiście, jest to wersja beta. Kilka funkcji jest nieskończona w 100% oraz mogą być jakieś widoczne dziury czy coś. Proszę o konstruktywną opinię, co do samego wyglądu, pomysłu oraz funkcjonalności. Co dodać, co zmienić, co poprawić? Chciałbym zaznaczyć, iż jest to pierwsza polska strona tego typu. Z zagranicznych wielu też nie ma, jakby się mogło wydawać. Strona jest wykonana z responsive design, dzięki czemu poprawnie wyświetla się w różnych rozdzielczość. Strona testowa na Firefoxie oraz IE 10 w Windows 8. Zapraszam do oceny.

Adres: http://spotlisty.pl

P. S.: Tych, którzy korzystają z programu Spotify, zapraszam do rejestracji i pochwalenia się swoimi playlistami. Zaś tych którzy nie korzystają z programu Spotify, to zapraszam do spróbowania możliwości programu, bo warto.

@edit: nie podawałem konta testowego, ponieważ, aż tak wielu możliwości to nie daje, a po drugie zrobiłby się bałagan. Użytkownik może dodawać nowe playlisty oraz dodawać do ulubionych playlisty. W planach więcej funkcji dla użytkownika.

@edit: na chwilę obecną, gdy jest mało playlist na stronie głównej w Top są playlisty, które są w Topie oraz losowe do wypełnienia do maksymalnie 30 (o ile jest wszystkich w ogóle 30).

Ten post edytował in5ane 1.07.2013, 14:24:23
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
in5ane

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cytat(red.orel @ 10.07.2013, 21:20:58 ) *
Wygląda jakby grafikowi w połowie projektu po raz trzeci zmarła babcia, a internetu w promieniu 300 km brak. Style "wpisane na sztywno". Validator W3 wylosował 51 błędów.

Po pierwsze, grafikiem nie jestem i robiłem to na wyczucie. Po drugie, jak będę miał tylko czas, to stworzę coś nowego, ewentualnie zlecę to jakiemuś grafikowi. Po trzecie, co do validatora, to co on obchodzi potencjalnego użytkownika? Mówisz w luźnej rozmowie z ziomkiem albo ojcem, że strona ma 51 błędów w Validatorze? Liczy się ewentualne zabezpieczenie przed włamaniem oraz funkcjonalność dla przeciętnego Kowalskiego.

Ten post edytował in5ane 13.07.2013, 13:11:45
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:31