![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć. Jakby to powiedzieć, z nudów stworzyłem małe coś, a dokładniej stronę, na której użytkownicy mogą wymieniać się swoimi playlistami z programu Spotify. Oczywiście, jest to wersja beta. Kilka funkcji jest nieskończona w 100% oraz mogą być jakieś widoczne dziury czy coś. Proszę o konstruktywną opinię, co do samego wyglądu, pomysłu oraz funkcjonalności. Co dodać, co zmienić, co poprawić? Chciałbym zaznaczyć, iż jest to pierwsza polska strona tego typu. Z zagranicznych wielu też nie ma, jakby się mogło wydawać. Strona jest wykonana z responsive design, dzięki czemu poprawnie wyświetla się w różnych rozdzielczość. Strona testowa na Firefoxie oraz IE 10 w Windows 8. Zapraszam do oceny.
Adres: http://spotlisty.pl P. S.: Tych, którzy korzystają z programu Spotify, zapraszam do rejestracji i pochwalenia się swoimi playlistami. Zaś tych którzy nie korzystają z programu Spotify, to zapraszam do spróbowania możliwości programu, bo warto. @edit: nie podawałem konta testowego, ponieważ, aż tak wielu możliwości to nie daje, a po drugie zrobiłby się bałagan. Użytkownik może dodawać nowe playlisty oraz dodawać do ulubionych playlisty. W planach więcej funkcji dla użytkownika. @edit: na chwilę obecną, gdy jest mało playlist na stronie głównej w Top są playlisty, które są w Topie oraz losowe do wypełnienia do maksymalnie 30 (o ile jest wszystkich w ogóle 30). Ten post edytował in5ane 1.07.2013, 14:24:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wybraniu "propozycje, uwagi opinie" pojawia się okienko, ale użytkownik nie wie co ma zrobić jeśli się rozmyśli, tzn brakuje tego popularnego krzyżyka, owszem wiem że jak kliknie obok to okienko znika ale trzeba się domyślać, poza tym podziękował mi za przesłanie opinii mimo iż nic nie wpisałem a dałem samo wyślij... i okienko znów się pojawia z boku strony kiedy dodaje ten komunikat, lepiej jakby pojawił się on bez ponownego efektu wejścia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I tak jak kolega wyżej wspomniał przydało by się żeby grafika była bardziej w nucie muzycznej skoro to serwis w tym temacie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 19:31 |