Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [szablon] koapteka
Evinek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.
Od dwóch - trzech lat tworzę stronę dla pewnego klubu osiedlowego. Na początku zaczęło się od statycznej strony z gotowym szablonem, później PHP Fusion i teraz autorski CMS.
Jako, że szablon został zrobione przeze mnie + pomoc graficzną chciałbym się dowiedzieć jak wam się podoba strona?
Proszę oceniać tylko układ, grafikę i inne rzeczy związane z przyjaznym przeglądaniem strony. Chodzi o ocenę jako użytkownika, który chciałby się czegoś dowiedzieć o tym itp.

Dziwi mnie, że Prezydent mojego miasta plus inne osoby mówią, że strona jest przepiękna. Moje zdanie jest o wiele inne.
Dlatego chciałbym się dowiedzieć jakie wasze zdanie jest?

Strona: koapteka.pl

PS. Proszę się nie bawić z zabezpieczeniami ponieważ nie są najlepsze. Kontakt jest podłączony pod email główny już więc też proszę nie pisać. CMS będzie pisany na nowo. ;]
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
!*!

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
Dziwi mnie, że Prezydent mojego miasta plus inne osoby mówią, że strona jest przepiękna.

Jarają tam towar sprowadzany czy produkcja własna? Komu to mówią Tobie? Może nie chcą Ci zrobić przykrości.

Strony tego typu mają to do siebie że zawsze wyglądały paskudnie. Choć biorąc pod uwagę grupę docelową, jest wszytko to co potrzebne.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 27.12.2025 - 16:39