![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 15 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpadłem z kumplem kiedyś na pomysł strony, traktującej o starych zainteresowaniach...
I postanowiłem napisać sobię hobbystycznie stronę, pozwalającą na granie w stare gry online (niestety przez emulator w Javie). Wyszło coś takiego: http://retrogamesonline.pl/ Podkreślam, że to wersja testowa ;D i grafika robiona w Paintcie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Co myślicie?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mamy oceniać pomysł czy kod?
jeżeli pomysł, to super, czasem mnie weźmie na granie w stare gry, na pewno wrócę do tego serwisu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a co do kodu, to:
Podsumowując, na stronie można zauważyć książkowe przykłady divitis i classitis, jeżeli jest to strona hobbystycznia to nie musicie się tym bardzo przejmować, jednak jeżeli zależy Wam na pozycji w Google to radziłbym to zmienić. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 15 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Pawel_W)
To niestety kwestia głupiego przyzwyczajenia... Cytat(Pawel_W)
W HTML5 nie jest wymagany. Cytat(Pawel_W)
Staram się dawać dla ważniejszych obrazków title i alt, ale dla jakichś małych pierdołek zostawiam pusty alt... Cytat(Pawel_W)
A doctype? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cytat(Pawel_W)
No nad tym muszę popracować, bo jak staram się dać krótki zapis, to potem się okazuje, że nadpisuję sobie klasy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dzięki, postaram się poprawić. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:54 |