![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie czytaliści chociaż po jednym numerze każdego z tych gazet. Który dziennik jest według Was, ciekawszy (lepszy)? Dużym atutem "Faktu" jest jego niższa cena od Super Expresu. Większą sprzedaż jednak ma Super Express. Więcej
-------------------- Media, sztuka, rozrywka - www.bartow.friko.pl
forum - www.bartow.end.pl - zapraszam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oba pisma sa IMO pismami brukowymi nastawionymi na przedstawianie skandali i plotek i jedyne czym przykuwaja uwage to szta graficzna.
Przegladajac ostatnio SE wydawalo mi sie, ze czytam Zycie Na Goraco. Natomiast fakt nie odbiega zbytnio od SE. Nie pdoobaja mi sie te pisma, wiec ich wogole nie czytam. Dla mnie to poprostu dno i dwa metry molu. Natomiast z innych czytuje Rzeczpospolita, Wyborcza i Wprost. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że Rzeczpospolita uznawana jest za "najinteligentniejszy" dziennik. Przekazuje dużo treści, które są podawane na wysokim poziomie... To taka dygresja
![]() -------------------- Media, sztuka, rozrywka - www.bartow.friko.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh od SE i Faktu jest lepsza gazetka szkolna z mojej szkoly
![]() a najlepsza gazeta to "gazeta" wtajemniczeni wiedza o co chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
Cytat Więcej (http://www.bartow.friko.pl/centrumstrona.html)
wybrales bardzo dziwny sposob promocji swojej strony ... nie wiem tylko czy ta droga jest sluszna bo to chyba forum o programowaniu w php ... te dwie zalosne namiastki "gazety" (nie chodzi o "Gazete" ![]() cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat heh od SE i Faktu jest lepsza gazetka szkolna z mojej szkoly
![]() a najlepsza gazeta to "gazeta" wtajemniczeni wiedza o co chodzi ![]() ](*,) Powiedział co wiedział... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja do wycierania tylka uzywam papier toaletowy
![]() wracajac do topica: Fakt'em interesuje sie tylko i wylacznie pod katem technik marketingowych stosowanych w axel springer. IMO kawal dobrej roboty ktos wykonal wprowadzajac to gowno na rynek |
|
|
![]()
|
|
Moja mała dygresja
![]() ![]() -------------------- Media, sztuka, rozrywka - www.bartow.friko.pl
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (..)Rzeczpospolita(...) która zawiera najwięcej treści podanej na wysokim poziomie (...)
co to znaczy ![]() ![]() wedlug mnie aby wiedziec co sie dzieje nalezy wylawiac informacje z wielu zrodel bo nie ma u nas gazety w pelni obiektywnej. pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe juz myslalem ze tylko ja zauwazylem to!
Dla mie SE i Fakt sa identycznymi gazetami, nie wiem czy producent ten sam czy wydawca itp, ale nie czytam tych gazet nacodzien, ale jak juz kupilem sobie Fakt to odrazu czulem sie jakbym trzymal SE ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Racja! Nie ma u nas w Kraju 100% obiektywnej gazety, ale wydaje mi się, że Rzeczpospolita przekazuje najwięcej treści. W gazetach typu Super Express, czy Fakt nie dowiadujemy się o wielu sprawach. Dzienniki te stawiają na sensacje, chociaż sprzedaż mają dosyć dużą... więcej
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Racja! Nie ma u nas w Kraju 100% obiektywnej gazety, ale wydaje mi się, że Rzeczpospolita przekazuje najwięcej treści. W gazetach typu Super Express, czy Fakt nie dowiadujemy się o wielu sprawach. Dzienniki te stawiają na sensacje, chociaż sprzedaż mają dosyć dużą... więcej Więcej czego ? Na tej stronie niema nic .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy w ogóle jest 100% obiektywna gazeta? Moim zdaniem nie ma takiej, gazeta jest na tyle obiektywna na ile jest w stanie obronić się przed wpływem osób trzecich oraz na ile obiektywni są autorzy artykułów zamieszczanych w takowej gazecie.
Fakt i SE nie podobają mi się ponieważ w swej wymownej oprawie i krzykliwej treści nie przedstawiają żadnej wartościowej wartości merytorycznej. Chociaż czasami warto kupować te gazety dla bonusów, np. płyta Wiśniewskiego ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Czyli jaka gazeta jest według Was najlepsza? Największą sprzedaż ma Gazeta Wyborcza...
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysle, ze nie ma jednej najlepszej. Aby wyrobic sobie poglad na dany temat trzeba dotrzec do kilka zrodel i wyciagnac z tego jedna wspolna calosc.
Natomiast IMO Rzeczpospolita, Wyborcza i Wprost sa to te gazety, ktorych poziom jest znacznie wyzszy niz co poniektorych ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
I tak nic nie przebije pod względem poziomu
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat I tak nic nie przebije pod względem poziomu
![]() ![]() "Dziewczyna" rulez! ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Neewsweek, Wprost, Polityka, Wyborcza
A jak juz nie fakt a Fakty TVN ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nowa Fantastyka RULEZ.
-------------------- Takie czarcie pomioty i plugawce są na świecie że ani o wyglądzie ich ani o obyczajach pisać nie będe, albowiem zaprawdę powiadam wam: słów tracić szkoda na kurwich synów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A ja tam lubie FAKT osatnio nawet było o czerwono-włosym idolu młodzierzy Wiśniewskim tak tak wspaniały piosenkarz ma nawet funclub
kurde super co nie ![]() -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:18 |