Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Super Express czy Fakt
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
bartow
Pewnie czytaliści chociaż po jednym numerze każdego z tych gazet. Który dziennik jest według Was, ciekawszy (lepszy)? Dużym atutem "Faktu" jest jego niższa cena od Super Expresu. Większą sprzedaż jednak ma Super Express. Więcej
Seth
Oba pisma sa IMO pismami brukowymi nastawionymi na przedstawianie skandali i plotek i jedyne czym przykuwaja uwage to szta graficzna.
Przegladajac ostatnio SE wydawalo mi sie, ze czytam Zycie Na Goraco.
Natomiast fakt nie odbiega zbytnio od SE.

Nie pdoobaja mi sie te pisma, wiec ich wogole nie czytam. Dla mnie to poprostu dno i dwa metry molu.

Natomiast z innych czytuje Rzeczpospolita, Wyborcza i Wprost.
bartow
Wydaje mi się, że Rzeczpospolita uznawana jest za "najinteligentniejszy" dziennik. Przekazuje dużo treści, które są podawane na wysokim poziomie... To taka dygresja smile.gif
GrayHat
heh od SE i Faktu jest lepsza gazetka szkolna z mojej szkoly winksmiley.jpg

a najlepsza gazeta to "gazeta" wtajemniczeni wiedza o co chodzi smile.gif
orson
witam ...

Cytat
Więcej (http://www.bartow.friko.pl/centrumstrona.html)

wybrales bardzo dziwny sposob promocji swojej strony ... nie wiem tylko czy ta droga jest sluszna bo to chyba forum o programowaniu w php ... te dwie zalosne namiastki "gazety" (nie chodzi o "Gazete" smile.gif ) sa przeznaczone dla gospodyn domowych a tu takich chyba nie znajdziesz za wiele ...

cya
spenalzo
Cytat
heh od SE i Faktu jest lepsza gazetka szkolna z mojej szkoly winksmiley.jpg

a najlepsza gazeta to "gazeta" wtajemniczeni wiedza o co chodzi smile.gif

](*,) Powiedział co wiedział...
Sir Blade
ja do wycierania tylka uzywam papier toaletowy smile.gif

wracajac do topica: Fakt'em interesuje sie tylko i wylacznie pod katem technik marketingowych stosowanych w axel springer. IMO kawal dobrej roboty ktos wykonal wprowadzajac to gowno na rynek
bartow
Moja mała dygresja smile.gif Według mnie Rzeczpospolita jest uważana za najbardzoej "inteliugentną" gazetę, która zawiera najwięcej treści podanej na wysokim poziomie. Mam nadzieję, że się ze mną zgadzacie... smile.gif
Sir Blade
Cytat
(..)Rzeczpospolita(...) która zawiera najwięcej treści podanej na wysokim poziomie (...)

co to znaczy questionmark.gif tresci obiektywne czy bzdury napisane w bardzo elegancki sposob questionmark.gif?

wedlug mnie aby wiedziec co sie dzieje nalezy wylawiac informacje z wielu zrodel bo nie ma u nas gazety w pelni obiektywnej.

pzdr
kicaj
hehe juz myslalem ze tylko ja zauwazylem to!
Dla mie SE i Fakt sa identycznymi gazetami, nie wiem czy producent ten sam czy wydawca itp, ale nie czytam tych gazet nacodzien, ale jak juz kupilem sobie Fakt to odrazu czulem sie jakbym trzymal SE smile.gif
bartow
Racja! Nie ma u nas w Kraju 100% obiektywnej gazety, ale wydaje mi się, że Rzeczpospolita przekazuje najwięcej treści. W gazetach typu Super Express, czy Fakt nie dowiadujemy się o wielu sprawach. Dzienniki te stawiają na sensacje, chociaż sprzedaż mają dosyć dużą... więcej
Indianin
Cytat
Racja! Nie ma u nas w Kraju 100% obiektywnej gazety, ale wydaje mi się, że Rzeczpospolita przekazuje najwięcej treści. W gazetach typu Super Express, czy Fakt nie dowiadujemy się o wielu sprawach. Dzienniki te stawiają na sensacje, chociaż sprzedaż mają dosyć dużą... więcej
Więcej czego ? Na tej stronie niema nic .
ramze
A czy w ogóle jest 100% obiektywna gazeta? Moim zdaniem nie ma takiej, gazeta jest na tyle obiektywna na ile jest w stanie obronić się przed wpływem osób trzecich oraz na ile obiektywni są autorzy artykułów zamieszczanych w takowej gazecie.

Fakt i SE nie podobają mi się ponieważ w swej wymownej oprawie i krzykliwej treści nie przedstawiają żadnej wartościowej wartości merytorycznej. Chociaż czasami warto kupować te gazety dla bonusów, np. płyta Wiśniewskiego biggrin.gif biggrin.gif
bartow
Czyli jaka gazeta jest według Was najlepsza? Największą sprzedaż ma Gazeta Wyborcza...
Seth
Mysle, ze nie ma jednej najlepszej. Aby wyrobic sobie poglad na dany temat trzeba dotrzec do kilka zrodel i wyciagnac z tego jedna wspolna calosc.

Natomiast IMO Rzeczpospolita, Wyborcza i Wprost sa to te gazety, ktorych poziom jest znacznie wyzszy niz co poniektorych winksmiley.jpg
scanner
I tak nic nie przebije pod względem poziomu biggrin.gif/ "Bravo Girl" biggrin.gif/
Cudi
Cytat
I tak nic nie przebije pod względem poziomu biggrin.gif/ "Bravo Girl" biggrin.gif/

"Dziewczyna" rulez! laugh.gif
Paul
Neewsweek, Wprost, Polityka, Wyborcza
A jak juz nie fakt a Fakty TVN smile.gif
Bahomet
Nowa Fantastyka RULEZ.
IWAN
A ja tam lubie FAKT osatnio nawet było o czerwono-włosym idolu młodzierzy Wiśniewskim tak tak wspaniały piosenkarz ma nawet funclub
kurde super co nie biggrin.gif
POLVIP
New York Times - ciekawe ale czasmi za znudne 8O
Ja bardziej preferuję Newsday - ciekawsze artykuły i cieższe (New York Times - 240g a Newsday aż 640g) laugh.gif
bartow
Fanów Ich Troje i nie tylko zapraszam tutaj laugh.gif
Seth
@bartow: moze starczy juz tej reklamy ? Bo zaczynam czuc sie jak w supermarkecie tongue.gif
POLVIP
szkoda tylko ze te forum jego ma ten wkurzjacy banner
moze wtedy bym cos sie doczytal

Pozatym jak juz to zapraszam na .........

joking
bartow
Tak swoją drogą to kupił ktoś dodatek fakt z płytą Wiśniewskiego? Jeśli tak to powiedzcie jak Wam się podoba? smile.gif W sondzie na forum na pytanie o zepół Ich Troje 3 osoby na 3 odpowiedziały, że mają kiepską muzykę i kiepskie teksty, ale przecież ludzie kupują ich płyty. Chodzą na ich koncerty, a ich muzykę można usłyszeć w radiu. Więc jak to jest?
jono
A ja zwróciłem uwagę, że fakt:

1) Przy każdym artykule podaje wiek opisywanej osoby
2) Gdzie się da wciska gołe baby, które nijak się nie mają do treści
3) Kiedy na świecie dzieją się tragedie, na ich okładce: "Kto wygra Idola?"

Ale niestety - ich udział w rynku rośnie, bo hmm.. czytelnicy nie chcą myśleć... Smutne sad.gif
scanner
Cytat
Tak swoją drogą to kupił ktoś dodatek fakt z płytą Wiśniewskiego?
Ja. DLatego, ze cenię sobie indywidualizm i szanuję ludzi, którzy może nie mająć wielkich zdolności czy czego tam chcecie dążą do tego, by osiągnąć jakiś swój cel.
Cytat
Jeśli tak to powiedzcie jak Wam się podoba?
Sympatyczna płytka z coverami. A niektóre teksty (nie tylko z tej płyty, ale i z innych IT) powodują u mnie chwilę zadumy.
IWAN
Cytat
ciekawsze artykuły i cieższe (New York Times - 240g a Newsday aż 640g) laugh.gif

hehe POLVIP oni na dodatek maja wysoki nakład obliczmy ile by to było ton papieru biggrin.gif hmm Polska papieru toaletowego miała by na baaaardzo długo biggrin.gif
bartow
W Fakcie rzeczywiście, przy nazwiskach piszą wiek ludzi, ale w Super Expresie chyba też. Czy nie? smile.gif
kurtz
Hej.

Fakt zdobywa rynek dzieki cenie. To zdecydowanie jego najsilniejszy atut. Tresciowo dla mnie pomiedzy Super Expressem, Faktem i Metro (gazeta bezplatna) roznic prawie nie ma - wszystkie w/w krzykliwie ;)

Pozdrawiam
kliszaq
Dla mnie Fakt jest czysta prowokacja, po co umieszczaja zdjecie golej baby zawsze na ostatniej stronie? I jeszcze podpisuja beznadziejnym tekstem w stylu
Cytat
Marioli jest zimno, ale premier ogrzeje ja swoimi noworocznymi postanowieniami
Co doprowadza mnie do mdlosci. Co za brak wyrafinowania!!!
Ale o dziwo ten szmatlawiec qpuja ludziska, bo kosztuje tylko 1 zeta,a troche stron ma ... a i ostatnio czytalem jak zatrudnili Frytke, bo biedactwo nie umialo sie znalezc we wspolczesnym swiecie.
Oczywiscie sam qpilem tylko 1 numer tej gazety, natomiast reszte czytalem podczas sniadania, gdzie znajdowalem ja na stole obok innych gazet u mojej gospodyni.
Wszelkie zdarzenia i osoby w tym artykule sa przypadkowe, wszystko co przeczytasz i zacytujesz moze zostac uzyte przeciwko tobie. Autor nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci artykulu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.