![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
moja strona znajduje się pod adresem -> TINTAGEL.pl. strona jest gotowa w 90%. nie działa jeszcze forum i kilka opcji, ale to inna bajka. czekam na oceny i propozycje zmian grafiki czy funkcjonalności. każda rada się liczy i zostanie wzięta pod uwagę
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer padł?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie u mnie działa. choć możesz mieć rację. serwer w ostatnich godzinach dziwnie działa. nie mogę wskoczyć w cPanel nawet. szczerze mówiąc, hosting jeszcze mam przez pół roku, ale już szukam nowego
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejna słąbiutko napisana strona. Wszystko w oparciu o tabele i przestarzałe znaczniki. Zero semantyki czy optymalności.
|
|
|
![]()
|
|
na co polecasz zmienić tabelę? na divy? i co w tabelach jest takiego złego że wszyscy odradzają?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie są do budowania stron tylko do przedstawiania danych tabelarycznych.
To tak jak byś miał pretensje co takiego złego jest w budowaniu domu z gliny, że wszyscy odradzają. Po prostu trzeba używać rzeczy zgodnie z tym do czego są przeznaczone. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: Może nie tyle gliny do budowania domu, co piły do krojenia chleba
![]() |
|
|
![]()
|
|
więc zamiast tabel, co? i czy to jest tylko różnica co jest w kodzie dla programistów, czy zauważalne bedzie przyspieszenie strony, pozycji w googli, zadowolenie czytelników? czy to tylko taki webmasterski dobry styl i smak?
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
przestudiuj sobie, a dowiesz sie czemu strona powinna byc na div a nie na tabelkach Temat: Wracajmy do tabelek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dorzuce tylko że te miniaturki jakies poszarpane
![]() zmien imagecopyresized na imagecopyresampled pozdrawiam M |
|
|
![]()
|
|
co do miniaturek to nie wiem czy coś się zmieni po zmianie, bo pomniejszam je z dużo większych plików i szczegółów nigdy nie będzie widać. w momencie jak wskoczysz na stronę danej pozycji -> np. http://tintagel.pl/piotr-surdel-forex-pods...book-p-350.html to wygląda dużo lepiej
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
menu i stopka w takim spokojnym czystym stylu, podoba mnie sie
ale logo, przedstawia zupelnie inny styl (albo jego brak), nie pasuje wogole do reszty no a te miniaturki naprawde odstraszaja, nie moze tak byc -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 7 Dołączył: 30.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
minitaurki zmniejszasz na siłę w HTML, więc się "psują" - przygotuj odpowiednie od razu.
|
|
|
![]()
|
|
@my salsa: tzn. zmienić kolorystykę na szaro-biała, czy pomyśleć nad zupełnie nowym "kształtem" mojego logo?
@pawkow: tak zrobię. mam skrypt pobierający te obrazki, więc mogę bez problemu tworzyć miniatury od razu (albo pomysle nad dodatkiem do tego skryptu) -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:26 |