![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.mkonrad.com
jak w temacie ![]() ![]() jak wam sie podoba? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na prawde świetne! proste (wręcz ascetyczne), estetyczne, treściwe - idealne dla architekta. rzadko to mówię ale bardzo bardzo mi się podoba...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te literki sie tak dziwnie ukladaja R. O. T. F. L.
![]() Podzial PORTFOLIO na te zbitki liter jest trudny do czytania -- latwiej czytac sylabami -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciekawa strona, nie będę wymieniał zalet ale skupię sie na tym co mi się nie podoba
![]() - intro z malutkim przyciskiem enter - brak polskiej wersji językowej - za duży rozmiar obrazków w tle - za dużo <br /> na stronie głównej ![]() ale przyjemnie sie oglądało stronę, takich stron (tzn nie przebajerowanych) w internecie brakuje niestety... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie menu jest za male, reszta OK.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
strona bardzo ładna ale teksty powinny być w półprzeźroczystym divie (np. szarym) bo nie są za czytelne (zlewają się z tłem) pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładnie:)
Obrazki w tle strony to dobry pomysł, ale: - za dużo zajmuja - na niektórych podstronach tekst jest niestety słabo widoczny Co do obrazków, nie wiem w czym były robione, ale ściągnąłem sobie jeden(nie bić, dla testów ofkoz:)) otworzyłem gimpem i: - rozmiar po ściągnieciu 71.3KB - rozmiar po otwarciu gimpem i naciśnięciu ctr+s ![]() Nie kompresowałem w jakiś wymyślny sposób, zwykły zapis z domyślnymi ustawieniami. Chyba lekka optymalizacja by się przydała ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysl z obrazkami w tle wg mnie nie wypalil - zle sie czyta tekst. Menu ma za mala czcionke, jest pelno bialej przestrzeni miedzy menu, a trescia, tak nie mozna projektowac strony.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronę wstępną bym wywałił, albo chociaż poprawił ten napis portfolio, źle się go czyta, nie wygląda to dobrze
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona wstępna detna a w dalszym menu jest za biało!!o wiele za dużo bialego!
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat strona wstępna detna a w dalszym menu jest za biało!!o wiele za dużo bialego! Juz dawno minela era czarnych stron ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam pustą stronę, co mam zrobić? Żadnego guzika, informacji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi się wydaje że aż za ascetyczna. Może zabardzo przyzwyczaiłem się do efekciarstwa ale... jakoś to takie wątłe. jak by przy tym obrazku na początku to zdjęcie bardziej wsadzić w stronę czyli jakiś cień etc.. wiem brakuje mi lekkich cieni.
Kolorystyka bomba reszta ok. plus wady w/w postach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No generalnie temat "dostepnosci" zostal na tej stronie pominiety.
Strona wizualnie przyjemna, ale nie jest najprzyjazniejsza w uzytkowaniu ![]() Poza tym kodzik oczywiscie tez do poprawki: duzo zbednych klas, duzo zbednych znacznikow, brak list, naglowkow... jakby wam sie chcialo te w sumie drobne poprawki naniesc to bedzie bardzo sympatycznie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:21 |