![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc wystawiam do oceny moją stronę www.
najlepiej działa pod firefoxem ale pod explorerem też da się oglądać! kliknij tutaj by odwiedzić moja stronę prosze o oceny w skali 0-10 i uwagi! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spaprane kodowanie - krzaki
Nieczytelne tutoriale - czarny tekst na granatowym tle |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolory jakieś takie.... iogólnie takie coś robi się w pięć minut, więc nie wydaje mi się, by było tam co oceniać.
Kowal1122: jesteś na forum już jakiś czas, więc wiesz co ludzie umieszczają do oceny. Sam powiedz, czy Twoja strona im dorównuje choćby w małej części? Poza tym masz pochrzaniony kod html. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Table służą do prezentacji danych tabelarycznych a nie do tworzenia układu elementów na stronie.
2. Kodowanie padło tylko(aż) pod Operą. 3. Popracuj nad kontrastem. Bo biały tekst na żółtym tle to oczy może zamęczyć. 4. CSS Validator Error 5. This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! (65 errors) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.No offence ale takie coś to można nastrugać w 20 minut.
2. Cytat Kolejne zmiany 5. grudnia 2005, 15:09:02 Jak zauważyli�cie zmieniło się tło i poprawiłem wręcz nie wybaczalny błšd który powodował że podstrony o nas się nie pokazywały Bo to polecam kliknąć którykolwiek link z działu tutoriale. 3.Myślałem że jeśli już umieszczamy w ciele dokumentu style to robimy to między znacznikami head a nie przed html. 4. Pełno krzaków. Dam 1/10 za odwagę --->(za to że odważyłeś dać stronę do oceny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w dziale toturiale nie wszystkie linki istnieja, a wybierajac reverse vault strona wyswietla sie zapetla. pozatym pomysl czarnego tekstu na granatowym tle to morderstwo dla oczu odwiedzajacych trzeba zaznaczyc tekst zeby mozna bylo odczytac. a co do wyglada to kwestia gustu ale mi sie nie podoba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no offecne chłopaki, ale przeglądając zdjęcia i filmy na Waszej stronie to zaraz przypomina mi się skecz Pablo Francisco (parodia tego głosu co zapowiada filmy)
Cytat("Pablo") GET DOWN! Even more excitment! GET DOWN AGAIN!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie patrzyłem na stronę kodową.
Graficznie, no jest to już bardziej czytelne, ale to wszystko wygląda może nawet nie pstrokato, ale poporstu niedobranie. Innymi słowy kolory do siebie nie pasują, całość wygląda poporstu strasznie miernie i to od strony graficznej właśnie z uwagi ma kolory. Pozatym jedno mnie jeszcze dziwi po co wciągać php na stronkę którą można spokojnie zrobić w html'u, który jest szybszy głupszy i mniej się wywala, bo trudniej go zepsuć. w mojej ocenie 1/10 za początek czytelności, poza tym strona wydaje się mi licha. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 01:31 |