![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 460 Pomógł: 49 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można zrobić tak, że ktoś wstawia artykuł na bloga, potem linkuje ten artykuł do posta na fb i uwaga:
komentarze spod posta na fb dodają się do komentarzy pod postem na blogu, a komentarze pisane na blogu dodają się do komentarzy na fb? Czyli na fb i na blogu tworzony jest ten sam wątek komentarzy. Widoczny na fb i na blogu z możliością pisania komentarzy w obu miejscach. Kiedyś wstawiałem system komentarzy od fb na stronę, ale do takich szczegółów nie doszedłem. Z góry dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytać z FB możesz, zapisywać również, ale przy zapisie będą publikowane pod autorstwem tego, dla kogo jest wygenerowany access token.
https://developers.facebook.com/docs/graph-...object/comments |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 460 Pomógł: 49 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za linka.
Czytać z FB możesz, zapisywać również, ale przy zapisie będą publikowane pod autorstwem tego, dla kogo jest wygenerowany access token. Znaczy się komentarze pisane na blogu będą mogły mieć tylko jednego autora?
Ten post edytował trzczy 29.11.2017, 16:56:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak. W sumie w drugą stronę też, chyba, że masz bezpośrednią możliwość pisania jako faktyczny autor.
Inna sprawa to kwestia formalna - czy użytkownik życzyłby sobie, aby jego komentarz z FB wędrował również innego systemu komentarzy. Chyba, że zawrzesz to w jakimś regulaminie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2017 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Można zrobić tak, że ktoś wstawia artykuł na bloga, potem linkuje ten artykuł do posta na fb i uwaga: komentarze spod posta na fb dodają się do komentarzy pod postem na blogu, a komentarze pisane na blogu dodają się do komentarzy na fb? Czyli na fb i na blogu tworzony jest ten sam wątek komentarzy. Widoczny na fb i na blogu z możliością pisania komentarzy w obu miejscach. Kiedyś wstawiałem system komentarzy od fb na stronę, ale do takich szczegółów nie doszedłem. Z góry dziękuję Byłby to przyjemny system. Ale nie sądzę, że to możliwe. Chciałbym zobaczyć, że ktoś to opracował. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:45 |