![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy, że powyższy kod umieścisz w pliku /mambots/content/mosaddphp.php i wszystko co wstawisz pomiędzy {mosphp} i {/mosphp} będzie przelatywało przez php... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Przykład strony: Kod {mosphp} <?php phpinfo(); ?> {/mosphp} Po wywołaniu tej strony zobaczymy wynik działania funkcji phpinfo(); |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłem kolege Bakus o pomoc na gg ale nie chciał za darmo.
Trudno może wy pomożecie. Kod skopiowałem do odpowiedniego pliku i na serwer i działa wyświetla po wpisaniu do przeglądarki direct acces... niestety nie działa mi na stronie tzn. robię moduł i kopiuję przykład ale wyświetla się tylko (przemek.info/mambo/) {mosphp} {/mosphp} mam mambo 4.5.4 pl |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ponizej zamieszczam pelna paczke potrzebna do zainstalowania tego mambota: mosaddphp.zip
zawiera ona kod Bakusa z dolaczonym XML niezbednym do procesu instalacji z panelu admina (MENU: boty -> instaluj -> 'wczytaj plik i zainstaluj') Ten post edytował alejazda 6.06.2010, 20:03:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2.11.2006 a co Cię tak na odkopywanie staroci wzięło?
Ten post edytował zend 6.06.2010, 19:58:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pol dnia dzis szukalem w necie mambota, ktory pozwoli na wstawienie kodu PHP w content, ale albo linki byly padniete albo domeny martwe (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
w koncu trafilem na posta Bakusa, dolaczylem XML, ubralem w ZIPa i mam czego szukalem w koncu, a ze Przemo prosil o helpa (troche dawno w sumie, ale moze sie komus przyda jak mi dzisiaj) to wrzucilem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował alejazda 6.06.2010, 20:01:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:58 |