![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
![]() Nioe wiedzac czemu , przy probie dostania sie do rejestru ( regedit ![]() "Edycja rejestru zostala wylaczona przez administratora sieci." Dziwna sprawa nic takiego nie blokowalem , i dziwna sprawa nie moge ustawic strony startowej ![]() Co sie dzieje ![]() ![]() -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie masz windowsa xp ... ja mam tak w komputerach na informatyce ...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat pewnie masz windowsa xp Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43) Cytat pewnie masz windowsa xp Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr jak to nie mozna jak mozna ![]() ![]() -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43) Cytat pewnie masz windowsa xp Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok. Skoro nie ma kontroli uprawnień, to może jednak dobrze, że już dawno z nich zrezygnowałem. Wydawało mi się, że na każdym systemie jest kontrola uprawnień, ale się myliłem Ten post edytował Vertical 1.11.2004, 19:31:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się wydaje, że problem tkwi gdzie indziej, mianowicie wchodząc na jakąś stronkę mogłeś złapać robaka i to on nie daje ci dostępu, użyj programów RegCleaner i Ad-aware - powinno pomóc!
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:56 |