witam Nioe wiedzac czemu , przy probie dostania sie do rejestru ( regedit ) wyskakuje mi info: "Edycja rejestru zostala wylaczona przez administratora sieci." Dziwna sprawa nic takiego nie blokowalem , i dziwna sprawa nie moge ustawic strony startowej Co sie dzieje
Chewolf
1.11.2004, 17:13:15
pewnie masz windowsa xp ... ja mam tak w komputerach na informatyce ... zaloguj sie jako administrator i powinno pomoc ...
Vertical
1.11.2004, 17:31:43
Cytat
pewnie masz windowsa xp
Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr
cineck
1.11.2004, 19:03:45
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43)
Cytat
pewnie masz windowsa xp
Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr
jak to nie mozna jak mozna ? START->URUCHOM komenda "regedit" i sobie smigam po rejestrze czyli jednak mozna , chyba ze mowisz o innym ustawieniach rejestru.
silent
1.11.2004, 19:22:02
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43)
Cytat
pewnie masz windowsa xp
A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok.
Vertical
1.11.2004, 19:26:13
Cytat
A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok.
Skoro nie ma kontroli uprawnień, to może jednak dobrze, że już dawno z nich zrezygnowałem. Wydawało mi się, że na każdym systemie jest kontrola uprawnień, ale się myliłem
strife
1.11.2004, 19:27:43
Mi się wydaje, że problem tkwi gdzie indziej, mianowicie wchodząc na jakąś stronkę mogłeś złapać robaka i to on nie daje ci dostępu, użyj programów RegCleaner i Ad-aware - powinno pomóc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.