Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak dostepu do rejestru
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
witam smile.gif
Nioe wiedzac czemu , przy probie dostania sie do rejestru ( regedit winksmiley.jpg ) wyskakuje mi info:
"Edycja rejestru zostala wylaczona przez administratora sieci."
Dziwna sprawa nic takiego nie blokowalem , i dziwna sprawa nie moge ustawic strony startowej sad.gif
Co sie dzieje questionmark.gifquestionmark.gif
Chewolf
pewnie masz windowsa xp ... ja mam tak w komputerach na informatyce ... biggrin.gif zaloguj sie jako administrator i powinno pomoc ...
Vertical
Cytat
pewnie masz windowsa xp

Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr
cineck
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43)
Cytat
pewnie masz windowsa xp

Chyba na żadnym systemie będąc zwykłym użytkownikiem nie można grzebać w takich ważnych ustawieniach, jak rejestr

jak to nie mozna jak mozna questionmark.gif? START->URUCHOM komenda "regedit" i sobie smigam po rejestrze smile.gif czyli jednak mozna , chyba ze mowisz o innym ustawieniach rejestru.
silent
Cytat(Vertical @ 2004-11-01 18:31:43)
Cytat
pewnie masz windowsa xp

A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok.
Vertical
Cytat
A widziałeś kiedyś Win98 albo Me? Tam nie ma kontroli uprawnień. Chyba, że nie uważasz ich za "systemy", to ok.

Skoro nie ma kontroli uprawnień, to może jednak dobrze, że już dawno z nich zrezygnowałem. Wydawało mi się, że na każdym systemie jest kontrola uprawnień, ale się myliłem
strife
Mi się wydaje, że problem tkwi gdzie indziej, mianowicie wchodząc na jakąś stronkę mogłeś złapać robaka i to on nie daje ci dostępu, użyj programów RegCleaner i Ad-aware - powinno pomóc!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.