![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacie może jakąś firmę która zajmuję się szkoleniami z języka php refundowanymi częściowo lub w całości przez ue? Poznań - warszawa?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lenistwo nie zna granic: http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkole...-330&y=-349
Jednakże "samonauka" da ci więcej... Ten post edytował kicaj 24.06.2013, 13:49:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukałem i stronę tą również znalazłem. Chciałem po prostu poznać opinię forumowiczów. Może znają coś ciekawszego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 16 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem wszelkiego rodzaju szkolenia z podstaw mijają się z celem, co innego wysyłać programistę na szkolenie z konkretnej technologii a co innego kurs programowania PHP za 400 zł dla początkujących. Tak jak na wyżej wymienionej stronie programowanie obiektowe 3,5k zł moim zdaniem tego można a nawet trzeba się samemu nauczyć.
|
|
|
![]()
|
|
podstawy posiadam, chciałoby się czegoś więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Samoukiem jestem, ale czasami na szkoleniach ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 16 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mówię że nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chodzi mi tylko o to że podstaw z każdej technologii można nauczyć się samemu, fakt nie dużo tego jest w naszym języku ale już po angielsku jest zatrzęsienie materiałów i opracowań. I wtedy można się wybierać na szkolenia na naprawdę dobrym poziomie z konkretnego zakresu (np nierelacyjne systemy baz danych). Chociaż z drugiej strony jeżeli te 3,5k zostanie zrefundowane to nic nie tracisz idąc na takie szkolenie, jeżeli jednak miałbym tyle sam zapłacić wolałbym kupić sobie trochę sprzętu i literatury za te pieniądze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:52 |