Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szkolenia PHP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Randallmaster
Znacie może jakąś firmę która zajmuję się szkoleniami z języka php refundowanymi częściowo lub w całości przez ue? Poznań - warszawa?
kicaj
Lenistwo nie zna granic: http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkole...-330&y=-349

Jednakże "samonauka" da ci więcej...
Randallmaster
szukałem i stronę tą również znalazłem. Chciałem po prostu poznać opinię forumowiczów. Może znają coś ciekawszego
c1chy
Moim zdaniem wszelkiego rodzaju szkolenia z podstaw mijają się z celem, co innego wysyłać programistę na szkolenie z konkretnej technologii a co innego kurs programowania PHP za 400 zł dla początkujących. Tak jak na wyżej wymienionej stronie programowanie obiektowe 3,5k zł moim zdaniem tego można a nawet trzeba się samemu nauczyć.
Randallmaster
podstawy posiadam, chciałoby się czegoś więcej smile.gif Samoukiem jestem, ale czasami na szkoleniach ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
c1chy
Nie mówię że nie smile.gif, chodzi mi tylko o to że podstaw z każdej technologii można nauczyć się samemu, fakt nie dużo tego jest w naszym języku ale już po angielsku jest zatrzęsienie materiałów i opracowań. I wtedy można się wybierać na szkolenia na naprawdę dobrym poziomie z konkretnego zakresu (np nierelacyjne systemy baz danych). Chociaż z drugiej strony jeżeli te 3,5k zostanie zrefundowane to nic nie tracisz idąc na takie szkolenie, jeżeli jednak miałbym tyle sam zapłacić wolałbym kupić sobie trochę sprzętu i literatury za te pieniądze smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.