![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
jeżeli ktoś z Was miałby na sprzedaż tą książkę (Wzorce projektowe. Elementy oprogramowania obiektowego wielokrotnego użytku) za rozsądną kwotę, to chętnie ją odkupię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kontakt: PW Pzdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Czemu nie kupisz w Helionie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up Bo używana jest tańsza.
Ten post edytował Helid 9.06.2013, 13:38:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużo wydaje na zakupy w helionie, a czasem można trafić na używaną pozycję w niezłym stanie za dobrą cenę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 24.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta książka jest stara jak świat.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta książka jest stara jak świat. Normalnie bezczelny komentarz. Żartuje. Książka jest świetna. Wszystkie inne o wzorcach wzorują się na tej. Jest wiele starych książek które nie mają sobie równych jak np te Kenta Becka, Martina Fowlera. Co z tego że stare skoro najlepsze. Jak pracujesz niech ci firma w której pracujesz kupuje ksiązki. Ja jakbym miał sobie sam kupować książki to w rok bym pare tysięcy puścił. Oczywiście wole to wydać na narkotyki, alkochol i hazard. Każdej firmie będzie zależało byś się rozwijał, a jest to stanowczo tańsze od szkoleń i nie każdy jak np ja lubi szkolenia i teoretyczne piardy jakiś lamusów. |
|
|
![]()
|
|
Jak pracujesz niech ci firma w której pracujesz kupuje ksiązki. Ja jakbym miał sobie sam kupować książki to w rok bym pare tysięcy puścił. Oczywiście wole to wydać na narkotyki, alkochol i hazard. Każdej firmie będzie zależało byś się rozwijał, a jest to stanowczo tańsze od szkoleń i nie każdy jak np ja lubi szkolenia i teoretyczne piardy jakiś lamusów. Rozwijać się można i bez książek. W internecie jest mnóstwo informacji, można zawsze czytać blogi techniczne etc. Książki to tylko wygoda, za którą się słono płaci. Obecnie robię jako tzw. wolny strzelec, więc sam jestem sobie szefem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:44 |