![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym Was wszystkich prosić bardzo serdecznie o ocenę pracy, która znajduje się pod linkiem http://strefai.7net.pl/progs/index.html Zapraszam do oceny... -------------------- GG: 2897559 | Tlen: tobi89
Homepage by Tobi | tobi.folio | <? PHPowiec.pl ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: strona nie wyroznia sie calkowicie niczym z posrod setek innych o tej samej tematyce.
:arrow: wortalowka :arrow: dobor kolorow - mierny :arrow: pod MOZILLA widac zle dobrane kolory :arrow: w naglowku, odbiciu widac goscia robiacego zdjecie :wink: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w zupełności zgadzam się z przedmówcą... nic dodać nic ująć...
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak na tym forum, ale czy można dawać do oceny layout kogoś ?
Na dole pisze by Zogar, a ty nazywasz się Tobi, jeżeli to Ci sami osobnicy to dobrze. Mi podoba się strona. Ładna, przejrzysta, czytelna, szybko sie ładuje, ładny top. 6/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Deisgn należy do mnie, a jest wykonany przez Zogara
-------------------- GG: 2897559 | Tlen: tobi89
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie wiem jak na tym forum, ale czy można dawać do oceny layout kogoś ?
nie, nie mozna.
Na dole pisze by Zogar, a ty nazywasz się Tobi, jeżeli to Ci sami osobnicy to dobrze. Mi podoba się strona. Ładna, przejrzysta, czytelna, szybko sie ładuje, ładny top. 6/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ej niewiem jak wam ale mi sie bardzo podoba! 8/10 ! A to ze wstylu innych... Nie karzdy z nas jest pomyslowy!
-------------------- Gadu-gadu: 384665
Tlen: szelcio@tlen.pl Site: www.szelcio.prv.pl Mail: szelcio@poczta.fm |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu jest oparte na pływających ramkach... widać to po kliknięciu w jakikolwiek link z menu. Proponuję skorzystać z prostej funkcji php i to zincludowac. Jesli juz korzystasz z plywających ramek nie zapominaj o pewnym kodzie...
[xml:1:cb8c4e76aa]<a href="plik.html" target="_parent">Tytul</a> [/xml:1:cb8c4e76aa] Chodzi mi oczywiście o target="_parent" -------------------- [size=9]Warsztat: Windows 98SE | Krasnal Serv 2.6 | CS Pajączek 2000 PRO v.4.8.1 | Real-Draw PRO | Photoshop 7.01
Under Construction: Midtown Madness 2 Spec [b]lllllllllll |
|
|
![]()
|
|
Nie prosiłem o ocenę strony tylko designu... O ramkach wiem...
-------------------- GG: 2897559 | Tlen: tobi89
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK, design... No, mi osobiście się podoba. Spokojne kolory poprawiają wrażenie. Top? No, te literki w tle... widziałem to już wiele razy...
-------------------- [size=9]Warsztat: Windows 98SE | Krasnal Serv 2.6 | CS Pajączek 2000 PRO v.4.8.1 | Real-Draw PRO | Photoshop 7.01
Under Construction: Midtown Madness 2 Spec [b]lllllllllll |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra .. az musialem sie zarejestrowac
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ps. autor otrzymal pelną zgode na danie grafiki do oceny |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Grafik takich widziałem masę, te newsy też widziałem, według mnie poprostu kolejna strona w masie szarych...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:00 |