![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dla celów dydaktycznych stworzyłem grę. Bardzo zależy mi na krytyce. Dodaje od razu że oblężenia nie działają, bo nie mam pomysłu jak mam to zrobić (a dokładniej mam ale nie jestem pewny czy by się sprawdził w realiach gry. Jak będę miał więcej graczy, to z ich poradami wprowadzę tą możliwość). Lvl maksymalny to 20. Z kolejnymi patchami będą rosły. Jestem na etapie szukania grafika do niej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mech Of Duty |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 16.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężko jest coś znaleść co by pasowało lepiej zrób sam albo zleć komuś .Czemu gdy chce wyruszyć na wyprawe zwiedz miasto to pisze że nie mam wypraw.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dokończyłeś rejestracji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie wybrałeś profesji.
mechofduty.pl/register2.php?ID=16 Wejdź i wybierz profesję. Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) teraz wiem że muszę lepiej to rozegrać i zabezpieczenie zrobić przed tym (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszedłem w trening, ustawiłem zmienną exp_now na 100 razy większą, zostałem bogiem, rzygłem, po czym pierdłem i wyszłem. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Cytat dydaktyka
znaczenie: 1. dział pedagogiki, nauka o metodach nauczania i uczenia się 2. moralizowanie, pouczanie; dydaktyzm Ten post edytował nmts 2.07.2010, 11:52:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zarejestrowałem się jako //////
|
|
|
![]()
|
|
Obydwa naprawiono (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładna captcha (IMG:http://i50.tinypic.com/2wnokte.jpg)
i nie mam zamiaru testować więcej co do kolorów - tragicznie, wszystko ciemne gdyby nie napisy to nie widziałbym inputów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładna captcha (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) no właśnie raczej pseudo captcha, bo złamać ją to jest 3 min. roboty. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 6 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie ma nic białego poza znakami do przepisania. 3 min? Ładnie. Mi by zajęło z 10.
|
|
|
![]()
|
|
Captcha poprawiona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Proszę o nie komentowanie grafiki (sam robiłem a się na tym kompletnie nie znam, jest stanowczo do poprawki) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 12:43 |