![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta strona serwisu komputerowego: http://awerd95.nino.pl/projekty/serwiskomp/
|
|
|
![]() |
-mkdes- |
![]()
|
Goście ![]() |
słabo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lay marny, poszukaj inspiracji w internecie a kodu nie ocenie bo sie jeszcze nie znam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie napracowałeś się. Przesadnie minimalistyczne, choć schludne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym że na razie nie mam dostępu do swojego komputera i nie mogę tworzyć grafiki (komputer w serwisie), naszła mnie myśl aby dla treningu bez grafiki zrobić stronę serwisu komputerowego (IMG:style_emoticons/default/party.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym że na razie nie mam dostępu do swojego komputera i nie mogę tworzyć grafiki (komputer w serwisie), naszła mnie myśl aby dla treningu bez grafiki zrobić stronę serwisu komputerowego (IMG:style_emoticons/default/party.gif) Wg.mnie glupio sie tlumaczysz jak dajesz do działu "Oceny" to strona powinna byc zrobiona tak jaka chcesz ja odać usera i uwazasz ze nic wiecej nie mozesz juz poprawic jezeli chodzi o strone to srednia nie jest tragedia nie jest porazka, ale wg mnie nie trafiasz do targetu. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieje możliwość wykonania czegoś schludnego i fajnego, i schludnego i "niefajnego". W Twoim przypadku to drugie - schludne i niefajne. Żadnego wkładu pracy, zero kreatywności.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:50 |