![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mapineo.pl jest serwisem, w którym każdy może wyrazić opinię o otaczającej go rzeczywistości. Nie podoba Ci się obsługa w restauracji, którą ostatnio odwiedziłeś? Znajdź ją na mapie i dodaj punkt z własną opinią. Inni użytkownicy będą mogli oceniać, czy się zgadzają z Twoimi sugestiami.
Link: mapineo.pl Zapraszam i proszę o ocenę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomysl sie podoba wykonanie niby tez, ale:
-popracowalbym nad designem i to mocno obecny dosyc szybko odstrasza -oznaczenia na mapie sa malo czytelne -zrezygnowalbym z rozwijania zawartosci pod mapa- jakos mnie to wnerwia -udostepnij pozostale widoki mapy googla -wyroznij wyszukiwarke i juz dodane elementy 6/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł fajny layout okropny, powiększ ramkę na mapke, to ona jest tu najważniejsza a nie buttony u góry z czymś tam nawet nie czytałem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajny pomysł, ale popraw layout. Nie mam na myśli tylko ogólnego wyglądu i niepasującej do całości czcionki times new roman w tych boxach po prawej stronie. Jest za dużo napchane w jedno miejsce. Rozdziel to jakoś i zreorganizuj, żeby przyjaźniej wyglądało. Możesz też poszerzyć stronę. Fajnie byłoby, gdyby można było wybrać konkretną miejscowość i zapisać to w cookie lub wybrać własne miejsce zamieszkania i wyszukać punkty w okolicy.
Ten post edytował Speedy 18.05.2009, 23:01:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajny pomysł, ale popraw layout. Nie mam na myśli tylko ogólnego wyglądu i niepasującej do całości czcionki times new roman w tych boxach po prawej stronie. Jest za dużo napchane w jedno miejsce. Rozdziel to jakoś i zreorganizuj, żeby przyjaźniej wyglądało. Możesz też poszerzyć stronę. Fajnie byłoby, gdyby można było wybrać konkretną miejscowość i zapisać to w cookie lub wybrać własne miejsce zamieszkania i wyszukać punkty w okolicy. hej W zwiąku z wieloma negatywnymi wypowiedziami na temat layouta, postaram się w najbliższym wolnym czasie przygotować coś nowego. Widocznie mam zły gust;) Co do możliwości wyszukiwania punktów z okolic własnej miejscowości: możesz przejść do swojej miejscowości korzystając z wyszukiwarki miejsc, a następnie w wyszukiwaniu punktu zaznaczyć, że chcesz szukać z widocznego obszaru, lub zaznacz obszar z którego punkty Cię interesują. Choć przyznam, że chyba słabo to opisałem i przez to wielu użytkowników się gubi. Dziękuje bardzo za wszystkie opinie. I czekam na kolejne Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 07:46 |