![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, gdy wpisuje w wyszukiwarkę google fraze lukreacja.pl (nazwa mojej strony) i naciskam szukaj wyskakuje mi następujący komunikat:
![]() http://i42.tinypic.com/2eyfi15.jpg "Czy chodziło Ci o" Jak się tego pozbyć? -------------------- Polskie Forum Dyskusyjne
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SPAM
// Następnym razem użyj opcje raportuj. // ~webdice //TAK JEST!!! Ten post edytował Wykrywacz 13.01.2009, 14:49:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SPAM To nie spam, nie dałem linków aktywnych tylko tekstowe. Jeśli administrator wymaga to mogę usunąć link, chcę uzyskać tylko odpowiedź na pytanie. Ten post edytował Lukez 12.01.2009, 13:01:31 -------------------- Polskie Forum Dyskusyjne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pozbędziesz się tego, google używa (najprawdopodobniej) algorytmów opartych o FCL i z tego co wiem nie da tego wyłączyć dla naszych wyników.
Poza tym... co Ci to przeszkadza, przecież Twoja strona się pojawia? ( o czym wszystkich poinformowałeś ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie pozbędziesz się tego, google używa (najprawdopodobniej) algorytmów opartych o FCL i z tego co wiem nie da tego wyłączyć dla naszych wyników. Poza tym... co Ci to przeszkadza, przecież Twoja strona się pojawia? ( o czym wszystkich poinformowałeś ![]() Jakoś nie widzi mi się ten szczegół. Może gdyby strona miała więcej linków zewnętrznych znikło by to? Jak myślisz napisanie maila do google może coś pomóc? -------------------- Polskie Forum Dyskusyjne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalezy to czestotliwosci wystepowania danej frazy w internecie. Np na moj nick "occulkot", poprawia na "occult". Natomiast nick znajomego - "vermaden" od pewnego czasu przestal byc poprawiany. Z tym ze on sie wiecej produkuje w internecie po forach bsd/unix
![]() |
|
|
![]()
|
|
zalezy to czestotliwosci wystepowania danej frazy w internecie. Np na moj nick "occulkot", poprawia na "occult". Natomiast nick znajomego - "vermaden" od pewnego czasu przestal byc poprawiany. Z tym ze on sie wiecej produkuje w internecie po forach bsd/unix ![]() U mnie twojego nicka nie poprawia ![]() ![]() Poczekam aż "samo się zrobi" ![]() -------------------- Polskie Forum Dyskusyjne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o widzisz - a na angielskim poprawia jeszcze
Pewnie bierze pod uwage czestotliwosc wystepowania danego slowa w stronach napisanych w danym jezyku ;P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak bedzie lepie podlinkowana strona to zniknie
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:59 |