![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To mój pierwszy post na forum, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Szukałem na forum, ale nie trafiłem na podobny problem. Słowem wstępu napiszę, że prowadzę multiagencję i oferuję produkty kilku partnerów. na mojej stronie zaczytują się opisy i zdjęcia produktów, którymi handluje. Informacje te zasysają się z bazy partnerów i wszystko było super do momentu, aż jeden z nich nie wymyślił sobie, że ostatnie zdjęcie w galerii każdego z ich produktów będzie zaproszeniem bezpośrednio do niego :/ Napis na zdjęciu w stylu: "po więcej informacji zapraszamy na www.xxxxx.pl" Chamstwo, ale niestety to ten partner na którym opiera się moja firma i nie mogę po prostu kopnąć ich w tyłek, chociażby wypadało... Po zapoznaniu się z tym gdzie umieszczony jest obrazek kazało się, że niestety każdy produkt ma go wrzuconego do własnego folderu z galerią, a że jest tego kilka tysięcy to nie mogę zablokować wszystkich obrazków ręcznie ![]() Pytanie, czy jest możliwy skrypt do wrzucenia na stronę który wszystkie obrazki zawierające w nazwie wspomniany wyżej fragment nazwy zmieniał je na inny obrazek lub blokował ich wyświetlanie ? Z góry dziękuje za jakiekolwiek porady ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to możliwe. Zanim wyświetlisz obrazek sprawdź (funkcja preg_match()) czy jest ten ciąg i jeśli tak to nie wyświetlaj go. Jak mniemam nie zajmujesz się PHP'em więc jeśli potrzebował byś aby ktoś Ci to zrobił napisz PW
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PRIV
![]() Dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:25 |