![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc
jak uruchomic WampServe, niemoge uruchomic localhost w firefoxie co robie zle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie nie masz runtime'a (do pobrania ze strony wampa) albo włączonego Skype.
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam skypa włączonego a z kąd pobiore ten dodatek?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie zmienia to faktu, że jest odpowiedni to tego dział. Przenoszę.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pobraniu Wampa masz okienko z Runtime Microsoftu odpowiednim dla Twojej architektury systemu.
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
mam po polsku, jak bedzie po pl bo dalej nic z tego nie wiem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat WARNING : You must install Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package x86 or x64
VC10 SP1 vcredist_x86.exe 32 bits : http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8328 VC10 SP1 vcredist_x64.exe 64 bits : http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=13523 WARNING : Do not try to install WampServer 2 over WAMP5. If WAMP5 is installed on your computer, save your data, uninstall it and delete the WAMP5 directory before installing WampServer 2. WARNING : All the components of the v2.2 WampServer stack have been compiled with VC9 version of Microsoft compiler. Earlier versions of Wampserver have been made with VC6 version of Microsoft compiler. So, You can't mix components of 2.2 stack with previous version of Wampserver Stack components. If you do it you will get an instable Wampserver. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:39 |