![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--DevilBlast-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Jak by co połączony z bazą jestem ale passy ukryłem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest czytany od góry do dołu a nie na odwrót.
|
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Objaśnisz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz $r przed pętlą
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten średnik chyba tam raczej niepotrzebny jest ![]() -------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Temat: Jak poprawnie zatytułować wątek, proszę poprawić, inaczej zamknę wątek.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mógłbyś poprawić kod?
Nie bardzo rozumiem. |
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Na gościu się da nazwę zmienić?!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś zbyt leniwy/a, żeby się chociaż zarejestrować, a prosisz żeby ktoś za Ciebie poprawił kod? No litości. Poprzednicy wskazali Ci kilka miejsc, w których jest problem. Pokaż przynajmniej, że próbujesz go rozwiązać i będziemy dalej pomagać.
|
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Teraz wyświetla się tak:
http://devilblast-art.ugu.pl/loots.php Chciałbym aby wyświetlało się tak: http://darrefull.xaa.pl/Aerials/?t=loots Chodzi aby wyniki w tabeli wyświetlały się w tej samej postaci. |
|
|
![]()
|
|
A kod pokażesz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dodaj kilka danych w jednej komórce tabeli.
A gdzie zamykasz tego DIV;a?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mój kod to:
|
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli w linii 13. pobierasz tablicę z rekordami, to wcześniej nie możesz jej użyć (linie 3-7).
@up http://storage.sfd.pl/1/images2010/20101115160915.jpg Ten post edytował Turson 23.01.2014, 14:04:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, divów tak nie można zamykać. -------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Teraz kod wygląda tak:
A wyświetla to co mam w bazie ale za dużo rekordów pokazuje to wszystko powinno być jako jedno. Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
A wyświetla to co mam w bazie ale za dużo rekordów pokazuje to wszystko powinno być jako jedno. Pomoże ktoś? Narysuj w paint'cie, co chcesz osiągnąć. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
--DevilBlast-- |
![]()
|
Goście ![]() |
http://scr.hu/0mr9/lsr6h
Pod spodem następne rekordy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |