![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--nowy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Nie rozumiem czemu pdo dodaje 2 rekordy zamiast jednego, w końcu wywaliłem wszystko i dodałem w pliku index.php coś takiego i też dodaje mi 2 rekordy, kod tutaj
możecie jakoś pomóc ? w pliku '/app/cfg/database.config.php'; znajduje się tylko tablica $Parm która przechowuje dane odnośnie bazy w bazie nie mam żadnych wyzwalaczy i innych zwykła tabelka |
|
|
--nowy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Może być to coś z ustawieniami serwera? bo samo $pdo->query też dodaje 2 rekordy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu wywołujesz plik dwa razy jak dla mnie.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
--nowy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak w pliku index.php mogę wywoływać plik 2 razy jak masz tam cały kod a w pliku dołączanym masz tylko dane do logowania do bazy? bzdura
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znikąd się to zapytanie nie bierze. Więc szukaj przyczyny w app/libs/framework/bootstrap.php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jak w pliku index.php mogę wywoływać plik 2 razy jak masz tam cały kod a w pliku dołączanym masz tylko dane do logowania do bazy? bzdura Wiesz ilu jest takich krzykaczy jak Ty tutaj było? Setki. Bzdura, bzdura.... jedyne co potrafią powiedzieć zamiast posłuchać dobrych rad.... Twój index.php może być też odpalany, gdy np. używasz mod_rewrite i nie masz favicon lub jakiegoś obrazka lub cała masa innych tego typu rzeczy.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
--nowy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
No i nospor dał dobrą radę tak jak mówiłem w kodzie 2 zapytań nie ma a jest rewrite mod i po wyłączeniu go śmiga poprawnie
dziekuje nospor, teraz wiem w jaki sposób powstaje drugie zapytanie i znajdę przyczynę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:41 |