![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Robertttt- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam kod który wyświetla posty z wielu blogów worpdress
Wszystko robiłem na localhost i działało, wrzuciłem na serwer i zonk.. wywala biała stronę z komunikatem Call to undefined function get_last_updated() postanowiłem usunąć tą linię i wyświetlić blogi jak lecą według id bez segregacji według "updated" ale wtedy też wyświetli się biała strona. W ogóle nie mogę pobrać danych z bazy jos_wp_blogs jak usunę $blogs = $wpdb->get_results( $wpdb->prepare( "SELECT * FROM wp_blogs ORDER BY blog_id" ) ); oraz function get_last_updated() wtedy się strona wyświetli ale bez danych. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Przyczyna jest zbyt dużo postów, obecnie wygląda to tak, że wczytuję w php wszystkie blogi i ich wpisy i zapisuję te wszystkie dane do tablicy jest ich gdzieś 300, potem segreguje je i wyświetlam za pomocą foreach tylko 5, ale najpierw muszę wczytać te 300 żeby je posegregować ponieważ są w różnych tabelach.
wp_1_posts ID // id wpisu TITLE // tytuł wpisu LINK // adres www do wpisu wp_2_posts ID TITLE LINK wp_3_posts ID TITLE LINK i tak dalej.... mam też tabelę wp_blogs ID // id blogu TITLE // nazwa blogu Czy jest jakaś inna możliwość aby wyświetlić dane z kilku tabel i je posegregować ? bo mój pomysł aby jest osobno wczytać w php i potem wysilić jest zły. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Jeden temtat wystarczy - http://forum.php.pl/index.php?showtopic=210375. Zamykam.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:46 |