![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam z góry przyznam ,iż jestem narazie zielony w pisaniu php ,dlatego też zwracam sie do was o rade.
1. Nie wiem czemu ale nie działaja albo header albo nie dzialaja mi instrukcje warunkowe.
tutaj nie moge znaleś błedu w składni ;p
Z poważaniem DeaThAndCoil Defik Ten post edytował deathandcoil 11.09.2012, 15:50:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytanka do poduszki: http://php.net/manual/en/language.operators.comparison.php
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytanka do poduszki: http://php.net/manual/en/language.operators.comparison.php szczerz wiem o co ci chodzi (miałem poprawnie ale z irytacji zmineilem =) ale i tak to nie pomaga nawet gdy zmienie na == Ten post edytował deathandcoil 11.09.2012, 15:56:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bo panie kolego, przy header nie może nic iść do przeglądarki.... a u ciebie idzie cała kupa innego śmiecia, np to:
<form action="" method="post"> <h3>czy chcesz usunać produkt:</h3> <input type="radio" value="nie" name="opcja"/>tak <input type="radio" value="tak" name="opcja"/>nie <input type=submit value="Potwierdz"> </form> -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
hyh wiec jak mam zrobić aby po usunieciu wpisu przezucil mnie na inna strone ? mam użyć JS?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Spróbuj tego. Przekierowanie, funkcja:
użycie:
Drugi skrypt: wklejaj błędy albo radź sobie sam ;p Wyechuj sobie zapytanie i zobacz, co dostaniesz. Moim zdaniem, masz za dużo ciapków ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 12 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hyh wiec jak mam zrobić aby po usunieciu wpisu przezucil mnie na inna strone ? mam użyć JS? Umieśc formularz pod kodem php, czyli:
Ten post edytował aachi 11.09.2012, 17:59:55 |
|
|
![]()
|
|
Umieśc formularz pod kodem php, czyli:
nie dział ;/ ale chyba poprostu inaczej to zrobie @Edit 12:45 12.09.2012 wracają do wczesniejszego pytania niby w kodzie wszystko jest ok ale...
[quote][Błąd nie udało się dodać nowego rekordu /quote] ss z basy danych ![]() Uploaded with ImageShack.us Ten post edytował deathandcoil 12.09.2012, 11:45:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Włącz wyświetlanie wszystkich błędów.... tu masz napisane jak:
Temat: Jak poprawnie zada pytanie 2) Po header ma być EXIT; 3) Daj trochę inicjatywy z siebie a nie tylko "nie działa". Tak się nie korzysta z forum... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
1) Włącz wyświetlanie wszystkich błędów.... tu masz napisane jak: Temat: Jak poprawnie zada pytanie 2) Po header ma być EXIT; 3) Daj trochę inicjatywy z siebie a nie tylko "nie działa". Tak się nie korzysta z forum... ta wiem nie spodziewam sie że dostane odrazu odpowiedzi poszukuje tylko wskazówek . Ps. Zakończe ten spam narazie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:10 |