![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam tabelę: [id] [opis] [data_wydania] [data_przyjecia] Chciałbym wyświetlić dwa razy ten sam wiersz z jednej tabeli jeśli istnieje data i posortować po datach. id, opis, data_wydania id, opis, data_przyjecia Brak mi pomysłu. Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał :] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if(istnieje data)
echo wiersz echo wiersz -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba jednak zostałem źle zrozumiany. Warunek czy istnieje data nie jest problemem. Chodzi o to, że w tabeli w jednym wierszu są dwie daty i chiałbym je rozbic na dwa osobne wiersze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Racja, nie przeczytałem dokładnie.
No.. ale w czym problem konkretnie ? Jak masz pętlę wyświetlającą wiersze, to nie możesz za jednym "przebiegiem" pętli wyświetlić dwóch wierszy, każdy z odpowiednią datą ? -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
![]()
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:37 |