![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę małej strony - wizytówki. Jest to moja pierwsza strona www, więc proszę o wyrozumiałość. Wszystko zrobiłem sam, oprócz galerii i pokazu zdjęć oraz lightboxa (przystosowałem je tylko do mojej strony).
atopik.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest źle, wygląda całkiem dobrze. Popracuj jednak nad typografią.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na pierwszą stronę to powiem, że jest bardzo dobrze. Popracowałbym nad typografią a w szczególności w tym białym prostokącie. Tekst moim zdaniem zbyt wielki. Na głównej jak widać nie ma za dużo informacji, dorzuciłbym w takim razie jakieś zdjęcie bądź cokolwiek.
W dziale o nas również dałbym mniejszą czcionkę a przestrzeń wypełnił czym innym niż tylko treścią (sam tekst nie zachęca). Oferta moim zdaniem zbyt uboga, trzeba by napisać parę zdań czym w ogóle handlujecie. Dla mnie same loga firm nic nie mówią. I te Pause/Play. Jesteśmy w polsce. Sam efekt zmiany nie za fajny, zrobiłbym prędzej coś na zasadzie przewijania ich w dolnym pasku. Do kontaktu zrobiłbym jakiś formularz kontaktowy. Ogólnie dopracuj szczegóły a będzie dobra strona. Edit: tutaj jeszcze znalazłem takie coś: http://www.atopik.pl/21.html po powiększeniu zdjęcia nie ma możliwości przejścia do następnego, trzeba zamykać powiększenie i od nowa Ten post edytował 1010 24.08.2011, 15:29:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz kontaktowy próbowałem jakiś czas temu zrobić, jednak nie znam się na PHP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dzisiaj zacząłem czytać książkę "PHP. Praktyczne Projekty" oraz zarejestrowałem się na waszym forum. Będę chciał coś niedługo zmajstrować (formularz). Popracuję również nad typografią i galerią. Dzięki za oceny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.atopik.pl/kontakt.html
Na dole jest mniejszy odstęp (za sob. 9:00 - 15:00) niż przed górą (Poznań - siedziba firmy). Po za tym b. dobrze jak na 1 layout. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień kodowanie strony na UTF-8 inaczej zamiast PL znaków masz krzaczki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:35 |