![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam zamiar kupić dysk twardy: Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 6Y080P0. Nie wiem czy to dobry wybór dlatego proszę o opinie ludzi którzy go mają i powiedzą mi czy się sprawdza. Zastosowanie domowe. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie posiadam takiego dysku twardego ale wiem że dyski twarde Maxtora są bardzo dobre, przynajmniej tak słyszałem. Najważniejsze jest to aby miał on dużą pamięć cache. (design with a 2MB or 8MB buffer).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, tez ma właaśnie 8 mb i jest w przystępnej cenie. Podaj link: http://sklep.logos.pl/logos/sklepl/show.php?id=6Y080P0 Jest to sklep w którym chce kupić bo jest blisko mnie. Proszę o wiecej opini.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że forum.php.pl nie jest dobrym miejscem na takie pytania.
O wiele szybciej i myślę, że nawet bez zadawania pytań bezpośrednio - znajdziesz odpowiedź na forum.tweak.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takiego, tyle tylko, ze 2 MB cache. Mam go juz ponad rok i sprawuje sie niezawodnie. Chcialem 8 MB, ale jak kupowalem to byla troche wieksza roznica w cenie niz obecnie. Ja tam polecam Maxtora. Troche sie grzeje, ale wiatraczek wstawilem (bardzo wolne obroty wiec go nie slychac:) i jest ok.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Za tydzień w poniedziałek będę już go miał.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:44 |