Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opinie o Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 6Y080P0.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Liko
Witam.

Mam zamiar kupić dysk twardy: Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 6Y080P0. Nie wiem czy to dobry wybór dlatego proszę o opinie ludzi którzy go mają i powiedzą mi czy się sprawdza. Zastosowanie domowe.

Pozdrawiam
Chewolf
Nie posiadam takiego dysku twardego ale wiem że dyski twarde Maxtora są bardzo dobre, przynajmniej tak słyszałem. Najważniejsze jest to aby miał on dużą pamięć cache. (design with a 2MB or 8MB buffer).
Liko
Wiem, tez ma właaśnie 8 mb i jest w przystępnej cenie. Podaj link: http://sklep.logos.pl/logos/sklepl/show.php?id=6Y080P0 Jest to sklep w którym chce kupić bo jest blisko mnie. Proszę o wiecej opini.
lukaswoj
Myślę, że forum.php.pl nie jest dobrym miejscem na takie pytania.

O wiele szybciej i myślę, że nawet bez zadawania pytań bezpośrednio - znajdziesz odpowiedź na forum.tweak.pl
slaw:)
mam takiego, tyle tylko, ze 2 MB cache. Mam go juz ponad rok i sprawuje sie niezawodnie. Chcialem 8 MB, ale jak kupowalem to byla troche wieksza roznica w cenie niz obecnie. Ja tam polecam Maxtora. Troche sie grzeje, ale wiatraczek wstawilem (bardzo wolne obroty wiec go nie slychac:) i jest ok.
Liko
Dzięki. Za tydzień w poniedziałek będę już go miał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.