![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak pobrać z listy rozwijanej(option) wszystkie informacje naraz ? Chodzi o informacje zawarte na innej stronie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naucz się zadawać pytania + opisywać problem + przydał by się twój przykładowy kod
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Napisz kolego co chcesz dokladnie zrobic
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę pobrać ten generator linków: http://www.ppzm.pl/generatory
Żebym za każdym razem nie musiał generować tylko wszystko wyświetli się na 1 stronie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
No ale jaki masz problem? Zapisujesz informacje z formularza do bazy lub do sesji, nie znamy podstaw? Bo nie kumam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Możesz odebrać np. tak (dla przykładu, odbiorcy PW):
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:48 |