![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, wrzucam swoją aplikacje w php na serwer i niedziała...w aplikacji mam bibliotekę nusoap...
czy ten hosting obsługuje php? czy polecacie jakis inny pod tego rodzaju aplikację? Ten post edytował jargotka 21.04.2010, 16:38:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, ten hosting obsługuje PHP. Pewnie masz błędy w aplikacji?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ale jak mam na krasnalu to chodzi wszystko ładnie, a jak wrzucę na cba to nie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to sprawdź czy wszystkie rozszerzenia na cba i na krasnalu są takie same, choćby przez odpalenie phpinfo().
|
|
|
![]()
|
|
i w tym wlasnie probem ze chyba to phpinfo() zablokowali.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jeśli chodzi na krasnalu to bym nie liczył, że na wszystkich serwerach pójdzie. Krasnal rzez długi czas nie był wspierany i wisiał. Jego komponenty są więc stare najczęściej i na nowych serwerach konfiguracja jest zupełnie inna niż domyślna dla tego pakietu. To rodzi wiele problemów z dopasowywaniem włączania i wyłączania różnych dyrektyw PHP czy czasem nawet przebudowy kodu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij sobie wampa xampa i odpal na nich i podebuguj.
|
|
|
![]()
|
|
to teraz mam na wampie wszystko....i się posypało... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
wyrzuciło mi takie komunikaty, co z tym dalej zrobić? jak je poprawić? Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\cala strona\wyszukiwarka\nusoap.php on line 7381 Deprecated: Function ereg() is deprecated in C:\wamp\www\cala strona\wyszukiwarka\nusoap.php on line 2176 Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in C:\wamp\www\cala strona\wyszukiwarka\nusoap.php on line 2667 Deprecated: Function ereg() is deprecated in C:\wamp\www\cala strona\wyszukiwarka\nusoap.php on line 2939 ... ... ... ... ok problem zniknął po zainstalowaniu starszej wersji wamp'a:) na lokalnym wszystko ladnie chodzi a na cba dalej nic, dlaczego? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował jargotka 22.04.2010, 23:27:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ok problem zniknął po zainstalowaniu starszej wersji wamp'a:) wystarczylo wyłączyc w php.ini by nie wyswietlal wszystkich bledowCytat a na cba dalej nic, dlaczego? dlatego, ze tam akurat masz wyłaczone wyswietlanie a powinnas miec właczoneDaj ten kod na poczatku glownego skryptu: To moze zobaczysz ciekawe bledy, ktore powiedzą ci czemu nie dziala. |
|
|
![]()
|
|
nie pokazało żadnych błędów...a może wytłumaczę jaka to jest aplikacja może będzie łatwiej znaleźć błędy.
Więc tak to aplikacja komunikująca się z allegro poprzez skrypty wykorzystujące webapi...i może serwery cba nietolerują takiego czegoś...? a czy to normalne że jak wrzucę phpinfo() to mi nic nie wyświetla? Ten post edytował jargotka 23.04.2010, 10:00:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 00:14 |