![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Sępólno Krajeńskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie zrobiłem stronę na wordpress i nie wiem jak usunąć stronę główną albo jak zmienić jej nazwę. Działam na Wordpress 3.0.2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałeś? Bo to są pierwsze strony z google ... http://codex.wordpress.org/Theme_Development?
PS. A zmienić nazwę strony głównej to chyba można za pomocą panelu administracyjnego w jakiejś sekcji (strzelam, że to są Preferencje/Opcje generalne czy coś takiego). -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dokladnie Ustawienia>Czytanie gdzie ustawiamy "Strona glowna wyswietla strone statystyczna" i wybieramy co chcemy zeby bylo wyswietlane zamiast strony glownej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzisz na kokpit > wygląd > menu i tu usuwasz, zmieniasz nazwę. Robisz co chcesz
Domyslnie na Wordpressie strona głowna jest strona z ostatnimi wpisami (5 sztuk) Jeżeli to Ci nie odpowiada wchodzisz do kokpit > ustawienia > czytanie i zmieniasz ustawienie Strona głowna wyświetla: tu wpisujesz co chcesz na stronie głownej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.05.2025 - 07:52 |