![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić tekst rozwijany, czyli mamt button: POKAŻ TEKST, i po kliknięciu pojawia się niżej tekst. np.
Część artykułu [pokaż więcej...] i po kliknięciu w:"[pokaż więcej...]" pokazuje się reszta ale koniecznie bez przeładowania strony, czyli trzeba to zrobić w DHTMLu i CSS, zresztą niewiem, interesuje mnie tylko żeby to się rozwijało po stronie przeglądarki, czyli bez przeładowania strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
na webmaster.helion.pl w dziale przykłady skryptów znajdziesz coś takiego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam tego już 20 minut i nie moge znaleść, gdzie to jest.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Grajewo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy korzystając z tego skryptu można ukryć wiersze tabeli?
Bo ten kod mi niestety nie działa. Da się to jakoś przerobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sluchajcie jest cos innego bo z tym skryptem to jest jakas masakra w przypadku kiedy masz bardzo duzo tresci tz. Strona z aktualnosciami gdzie jest bardzo duzo tematow I potem link “zobacz wiecej” to mozna sie zalamac.moze php. Prosze o jakies pomysly.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a może jQuery i toggle?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taa to jest chyba to nie duzo kodu ale trzeba go zrozumiec. Jeszcze raz dzieki a i link ktory moze sie przydac http://ferrante.pl/2007/08/01/jquery-to-latwe-1/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Ale czy warto do tak prostej rzeczy stosować jQuery? a czemu by nie wykorzystać po coś to jest ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest pewna strona o quake gdzie pierwszy raz zerznalem ta funkcje. Musze przyznac ze jest tego sporo i to dziala.
@onlyX: mi sie to udalo zrobic ![]() -------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykorzystałem u siebie ten skrypt i działa. Jednak bardzo zależy mi na funkcji, która działa w ten sposób, że po kliknięciu na drugie "Pokaż", pierwszy "jakis ukryty text" się "ukrywa". Chodzi mi o to, aby na stronie nigdy nie było wyświetlonych więcej niż jeden z ukrytych tekstów... Mógłby ktoś mi pomóc? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super skrypt. Pytanie jak wstawić link który za jednym razem ukrywałby/pokazywałby wszystkie ukryte treści?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 05:33 |