![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2006 Skąd: Ostrów WLKP Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szuam osub Znających Dobrze lub bardzo dobrze " php / html / java "
hodzi o zrobienie gry online na wysokim poziomie nie odpłatnej ![]() o kontakt prosze pod: mail: lowca00@gmail.com lowcagloow@gmail.com lowcagloow00@gmail.com 00lowca@gmail.com gadu-gadu: gg:6419556 gg:8560170 tel. kom. orange: (+48) 513-737-077 heya : (+48) 888-861-386 wiencej informacji na ten temat pod podanymi powyrzej kontaktami bardzo prosze o kontakt osoby zainteresowane. Projekt ma pokazać że jak sie hce to morzna zrobić coś porządnego ![]() Ten post edytował NuLL 8.04.2006, 23:32:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Co w tym takiego ważnego? O co chodzi? Ważniejsze jest (dla pewnych osóB) zapoznanie się z Regulaminem Forum. Powiem więcej, Jak się chce, to można napisać post porządnie...
Ten post edytował Kshyhoo 8.04.2006, 08:57:43 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu wstyd!!!
zamykam. Powody: złe forum i najwyrazniej masz 8 lat skoro robisz TAKIE byki. po prostu zal..... --- edit: otworzyłem i sprawe skierowałem poziom wyżej. Ja uważam że autor jest niepoważny no ale... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dla mnie to ewidentnie do zamknięca. choćby ze względu na NIC NIE MÓWIĄCY TEMAT!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
![]() 1. złe forum 2. zły temat 3. robisz wiecej ortów niż ja Wiec według zasady 3 klasycznych jedności, temat do zamknięcia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to mi wystarczy. zamykam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do zamknięcia. jak chcesz tu miec temat, zadbaj o jego treść i formę, wstaw go tam gdzie jego miejsce, nadaj odpowiedni temat. Nikt z nas nie musi wiedziec ze jestes chory na tą straszliwą chorobę dys... Wystarczy się odrobine postarać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ech, ja to tylko przeniosę na gieldę ofert
ps: @lowcagloow ja rozumiem dysleksję i dysortografię. Ale word lub inne tego typu wynalazki pomagają osobom z taką chorobą. Dobrze korzystać z takich narzędzi. To nie jest złośliwość z mojej strony, a jedynie dobra rada ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:18 |