![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć,
mam taki skrypt:
i jak widać w formularzu mam 3 skille do trenowania, ale gdy kliknę w obojętnie jaki, zawsze trenuje się siła, chyba że zmienię to w tej linijce a chciałbym by po kliknięciu wyrzut trenowało wyrzut, kondycja kondycję itp. i moje pytanie jak to zrobić? dam pomógł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego formularza przekazujesz $_POST['ok'] np. ["ok"]=> string(8) "KONDYCJA" nie ma tam $_POST['skill'] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niby wyjaśniłeś mi coś, ale nadal nie wiem co mam zrobić by było tak ajk chcę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie:
a: I to odbierz. -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
no ale jak zmienię na
a będę miał:
to wtedy nic nie zadziała, chyba, że zmienię na , to wtedy będzie siłę trenować itp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Czyli prosta instrukcja na if wystarczy
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
a jak by tam instrukcja miała wyglądać bo nie za bardzo ogarniam, jestem początkujący w php
|
|
|
![]()
|
|
No przecież już użyłeś podobnej:
Teraz tak:
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
tak to wiedziałem, myślałem tylko, ze to się da jakoś krócej zrobić
![]() daje wszystkim co się udzielali pomógł ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:04 |