![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat przecież nawet w dziale przedszkole nie ma takich akcji. Widze rzadko zagladasz do dzialu przedszkole (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%)
|
Dostałem do wglądu aplikację napisaną obiektowo, bo jak twierdzi klient "działa wolno" a kontakt z tym co ją napisał się urwał i trzeba coś zrobić ... Po analizie i wymianie informacji wyszło na to że to wina kontrolera, poprosiłem o jego przesłanie, ponieważ z bliżej nie znanych mi powodów nie mogłem otrzymać dostępu do całości. Otrzymałem plik, jeden plik... 4382 linijek kodu... kontroler alfa-omega ma w sobie wszytko router, model, widok... Chciałbym zbadać umysł osoby która to pisała o ile jakiś ma... przecież nawet w dziale przedszkole nie ma takich akcji. przekształć wszystko w jedną linie i po sprawie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Pewna strona ukrywa swój kod źródłowy jakimś kodowaniem, ale jak otworzymy firebuga to normalnie wszystko widać (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Co myślicie o zmianie nicku/loginu?
Rozmyślam nad bardziej łatwiejszym i unikalnym nickiem. Denerwuje mnie trochę iż mój nick jest używany przez inne osoby (na dodatek kobiety!) przez co czasami mam problem zarejestrować się. To wszystko zmusiło mnie, że muszę używać nicków typu: EvinekPL, Evinek95 i czasami jeszcze inne. Waszym zdaniem jest sens bawić się w to? Dodatkowo jestem taki dobry w wymyślaniu, że do gry, SAMP, serwer Role Play, wymyśliłem sobie imię i nazwisko znikąd. Było to Ashley Ayala, a okazało się, że taki ktoś istnieje w realu i jest to piłkarz. Tyle wygrać. ;p |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja w tamtym roku zmieniłem. Daiquiri usunęła mi 1994 z nicku (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Tyle, że ja mój nick mam już wiele lat. I wtedy się zacznie proszenie każdego o zmianę nicku i maila. Jak wymyślę coś fajnego to może zmienię, ale póki co będę się zastanawiał nad tym.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
Jak pierwszy raz rejestrowałem Spawnma za czasów gimnazjum, byłem jedynym Spawnmem w google. Obecnie jest ich masa. Więc nie licz na to że stworzysz nick którego nikt nigdy nie wykorzysta.
Patrz na nick aby był unikalny w danej społeczności, a nie w necie. A najlepiej się nie przywiązuj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że |
Nick'ów Kshyhoo też pełno. Nawet Yahoo zarejestrowało kshyhoo.com, która to kiedyś była moja. Otrzymywałem od nich regularnie pogróżki, że mam wyrejestrować domenę, bo jaką wyłączność na "hoo". Oczywiście olałem ich... Jak pojawiła się możliwość rejestracji domeny eu (tańszej), skorzystałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, przekonaliście mnie. Zostaje przy swoim nicku.
Dzięki. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
A ja chciałbym napić się dobrego zimnego piwka. Ma ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak pierwszy raz rejestrowałem Spawnma za czasów gimnazjum, byłem jedynym Spawnmem w google. Obecnie jest ich masa. Więc nie licz na to że stworzysz nick którego nikt nigdy nie wykorzysta. Patrz na nick aby był unikalny w danej społeczności, a nie w necie. A najlepiej się nie przywiązuj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kod https://www.google.pl/search?q=!*! (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) BBcode na forum nie działa z tym linkiem i nie zamienia ostatniego wykrzyknika... Ten post edytował !*! 24.02.2014, 08:01:45 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Kod https://www.google.pl/search?q=!*! (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) BBcode na forum nie działa z tym linkiem i nie zamienia ostatniego wykrzyknika... Gdyby chociaż znajdowało Cię na tym forum... ;p |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%)
|
A pochwale się, co mi tam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie wrzucam do ocen bo to pierdoła zrobiona w weekend. Niestety nie przy użyciu php, przerzuciłem się na nodejs (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
Appka na iphona, jak ktos nie ma iphona jest symulator na stronie zaembedowany http://hern.as/kfcoupons/ oraz http://hern.as/mcdonald/ ^^ Byłbym wdzięczny za recki na appstorze kto może (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
Temat: skrypt nie dziala po zaladowaniu ajax
A co pokazują wasze konsole błędów? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 3 lata na forum (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Damonsson a kto powiedział że lata idą w parze z doświadczeniem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja tu np jestem krócej co wcale nie oznacza, że dopiero wtedy zaczynałem swoja przygodę, bo jakbym założył na początku swojej kariery to bym miał staż na forum jak inni weterani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) swoja droga widać kolega ewidentnie nie rozróżnia czym, jest js a czym php (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
Damonsson a kto powiedział że lata idą w parze z doświadczeniem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja tu np jestem krócej co wcale nie oznacza, że dopiero wtedy zaczynałem swoja przygodę, bo jakbym założył na początku swojej kariery to bym miał staż na forum jak inni weterani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (...) Pewnie zaczynałeś jak Brachiozaur wcinał Ci za oknem jaskini prehistoryczną sałatę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Daiquiri
ee nie to mój tak nie robił, przeprogramowałem go (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dostał instrukcje jedz pod oknem naszej adminki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wcale nic takiego nie powiedziałem, uważaj, żeby do Twojej jaskini nie zawitał bo jak dmuchnie to świeczka zgaśnie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dobra my tu pitu-pitu. A za wschodnią granicą napięta sytuacja. Co o tym wszystkim myslicie ? Jest się czego obawiać ? Niech ktoś kto się zna powie jak to wygląda bo czytając papkę z portali internetowych wszelkiej maści można oszaleć ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 18:52 |